Witam stalkerów. Mam pytanie odnośnie jakiegoś gościa i PDA. Więc tak dawno dawno temu... grałem sobie w Zew Prypeci a tak dokładnie to dzisiaj zwiedzałem sobie Janów i dotarłem do tunelu w którym był kontroler (misja od naukowców z izolatorem) nie wiem czemu ale spotkałem tam dóch kontrolerów (na szczęście miałem eliminatora i zajechałem im z lufy) rozwaliłem ich ale zespawnował się ttrzeci (mówie kij z tym) i ide sobie do góry i patrze: koleś z powinności który mieży w ziemie i łazi se tu i tam, okazało się że mieży w kontrolera. Chce z nim pogadać patrze na chandel a koleś ma do sprzedania PDA, Gitare , Harmonijkie i apteczke. Nie kupiłem nic bo co kilka sekund się opcja dialogowa psula i nie zdążyłem kupić nic. Byłem wkó*****y że tak celuje i łazi więc zabiłem kontrolera a on se stoi i nic nie robi ok podchodze żeby to kupić aa on ma tylko bandaż i wóde

. Czy was to spotkało i czy da się to jakoś kupić bo jak widziałem to nic nie kosztowało to PDA? A ja se musze dorobić bo mi na naboje nie starcza.
I jak komuś się moja ortografia nie podoba to sory że mam dysleksje.