Atakujący Stalkerzy :|

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Atakujący Stalkerzy :|

Postprzez asperii w 02 Gru 2009, 16:16

Nie, bo za 1 razem byłem wtedy w bazie, gdzie nie można wyciągnąć broni, a butelką kozaka w głowę chyba nie można atakować (szkoda, bo byłoby to zabawne), więc nie wiem jak to mogło być. Jedyne, co mogło kogoś zabić to emisja tych, co nie zdążyli dobiec.

Poza tym wszystkie frakcje naraz?
Awatar użytkownika
asperii
Kot

Dołączenie: 16 Lis 2009, 00:54
Ostatnio był: 21 Gru 2009, 16:29
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Atakujący Stalkerzy :|

Postprzez Hrabia w 07 Sty 2010, 04:00

Ja też jak polazłem do pogłębiarki i zabrałem ten dziwny artefak i zaskoczył mnie ten koleś co wkręcał,że jego kamrat umiera to zastanowiłem się czy jak ich zabije to przypadkiem inni nie będą źli,ale nic takiego się nie stało.Jeden prawie mi uciekł,ale go ścigałem i zabiłem żeby nie było żadnych świadków.:D A co do gravi to trochę się tego wala tu i ówdzie. :wink:
Ostatnio edytowany przez KoweK, 07 Sty 2010, 22:33, edytowano w sumie 1 raz
To ja rozpalę ognisko a wy wyciągnijcie flaszeczki!
Awatar użytkownika
Hrabia
Kot

Dołączenie: 06 Sty 2010, 20:48
Ostatnio był: 26 Gru 2013, 15:32
Miejscowość: Olsztyn
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości