Przydała by się prognoza pogody. Wtedy bym wiedział kiedy zaplanować wyjście w teren i czy wogóle warto wstawać z pryczy.
No, z tą prognozą pogody to chyba nawet całkiem niezły pomysł jest. Jak ktoś życzy, niech se wysłucha. Zwłaszcza dla tych, którzy nie lubią włóczyć się po Zonie w ulewy i pochmurne dni. Tyle też, że pewnie ciężko by było połączyć takie zapowiedzi ze stanem pogody jaki faktycznie nastąpi, bo to w końcu Zona jest, można by było co najwyżej "spodziewać się" i "przewidywać", a Wy róbta co chceta

. Tak samo, jeśli chodzi o blowouty. I tu mógłby powstać dodatkowy bajer w grze na zasadzie "nic pewnego". Bo z zapowiedzi mogłoby wynikać, że raczej słoneczko będzie, więc napieramy naprzód ku boju druzja, a tu raptem w czasie słonecznej misji jebut, nagle ponuro i krótka ulewa, do tego z blowoutem na końcu.
Fajnie, dopiero by urwy i uje leciały..
Ja osobiście uwielbiam takie klimaty i najlepiej się czuję jak jest pochmurno, leje, słabo widać na daleki dystans i co i rusz "pierun" pier%$lnie w oddali. Wtedy nie do końca wiadomo czego się spodziewać. Dlatego bardzo podoba mi się pogoda zrobiona przez Trojanucha SWO od 2.2 do 3.0.. "Malinowe" klimaty mrocznej Zony. Oczywiście pogoda w Zewie jest IMO bardzo dobra, ale ciekawy jestem jakby wyglądała jakby Trojanuch zechciał się przy niej pobawić i jeszcze ulepszył ją nieco.
A może mógłby zrobić taką prognozę również?