Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
W Zewie Prypeci..Jeśli chcesz szybko na początku gry zdobyć snajperkę to zrób tak. Idź do schowka, który leży. Jakby to powiedzieć na północ od tartaku. Tą drogą jak idziesz, aż do granicy to po prawej stronie prawie na końcu drogi oparte o któreś z drzew. Żeby Ci było łatwiej to. Wejdź w zakładkę na Stalker.pl.. Szczegółowe mapy i tam jest mapka Zatonu. Snajperka to SWDm-2 i amunicja leży 7.62x54 7H1. Mam nadzieję, że pomogłem
W Zatpnie w Spalonym Gospodarstwie znajduje się Dragunov. Dobra snajperka, którą możemy zdobyć zaraz na początku gry. musisz wejść na dach rozwalonego budynku (ruina). O ile pamiętam znajduje się w północnej części Spalonego Gospodarstwa. Problem będziesz miał z amunicją mnie pamiętam nazwy, ale wiem, że jest koloru brązowego.