przez sipap w 25 Sie 2012, 23:56
Mogło tak być. W kazdym razie udało się ruszyć fabułę do przodu. Mam juz w drużynie do Prypeci: Zulusa,Sokołowa i Wano. Jako ostatnią postać fabuła sugeruje mi dobranie Noe(nie wiem czy dobrze pamietam ksywkę-chodzi o tego szurniętego gościa z barki od którego dostajemy Kompas.
Wszędzie czytam ,ze ostatnią postacią powiniem byc Włóczęga. Tylko ja nie mam tego zadania by pomóc dołączyć oddział Monolitu do jednej z frakcji. W moim przypadku to Wolność.
Mam ich przychylność(są na zielono). Oddałem im PDA z historią powinności i załatwiłem im ochronę bunkra naukowców. Nie dałem im tylko tego nieszczęsnego PDA Morgana.
Jak rozmawiam z żołnierzami Wolności to wspominają,ze widziano przy wyschnietym jeziorze oddział Monolitu i oni byliby wspaniałymi przewodnikami do prypeci. Nie bardzo wiem gdzie jest to wyschniete jezioro,ale z kolei bojownicy Powinności wspominają,że widzieli ten oddział Monolitu przy kompleksie przeciwlotniczym. Udałem się tam(jest chyba tylko jeden),ale nie mogę znaleźć tych monolitowców.Pojawiają się tylko żołnierze z powinności i stalkerzy. Możemuszę jeszcze z kims pogadać i dopiero wtedy pokaże sie zadanie.
U Lokiego pojawiła się tylko dodatkowa opcja dialogowa,w której moge go poprosic o oddział. Ale mi odmawia,twierdząc że wszyscy są zajęci.
Może macie jakieś sugestie jak dobrać się do tego Włóczęgi?
W przeciwnym razie na ostatniego członka drużyny werbuje tego Noe.