Otoz mam pare pytan:
1.Czy po zainstalowaniu modu, ze w zonie jest zima, bedzie widac slady butow...w sensie czy jak ktos przejdzie to po sladach moglbym z nim isc...czy np daloby rade po sladach znalezc i wytropic chociazby pijawe czy jakos inna wieksza sztuke??

ogolonie chce wiedziec..bo to wazne przy tej porze roku..bo sie okaze ze jakas lipa i co bedzie...
2.NIewiem dlacego ale nigdzie nie moge znalezc artefatku: Muszla. szukam, szukam i nie ma.. co wejde na kompa to prawie zawsze na stalkera i biegam po zonie....znajduje...swietliki...grawi...kulebiaki...bable...rybki...sniezynki ale muszli ni cholery nigdzie nie ma. Ktos wie czemu? rzadkim artefatkem jest (przynajmniej u mnie) zlota rybka mimo to da sie ja znalezc...jak sie chce to sie da
3.no i przede wszystkim to szukam Eliminatora...w zwiazku z tym ze przeszedlem gre, zostalem w zonie to mysle ze gdzie powinien byc ten Eliminator...ale kurde niema go nigdzie...w zadnym schowku, u zadnego handlarza...ani w plecaku zadnego zombie (ktorych wybilem juz naprawde pare ladnych setek). Pomozcie stalkerzy

89% ludzi uwaza ze najwazniejsza jest grafika. jezeli nalezysz do tych 11% wklej to na swoj podpis