Zakończenie

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Zakończenie

Postprzez wiko123 w 08 Sty 2010, 21:53

dobra postaram się nie przejmować. :mad: co do klienta to mnie to mało interesuje może jakiś gościu który "chce zawładnąć światem" (ew.Ukrainą)xD tak na serio to mało prawdopodobne że można go znależć w grze :wink:
wiko123
Stalker

Dołączenie: 23 Lis 2009, 21:01
Ostatnio był: 15 Sty 2018, 17:12
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Zakończenie

Postprzez fanatyk88 w 10 Sty 2010, 13:20

U mnie jest inaczej =) Biegniemy do helikopterów i jest fajnie, tere-fere zombie itd, monolit. Ja zostaje w Zonie. Wszystko jest git. Potem gdy uciekam przed grupą tych monolitów do pralni to chyba Kowalski mówi "coś tam". Lecz gdy wróciłem na miejsce gdzie był helikoptery (Po pewnym czasie) by sobie postrzelać do monolitu to zobaczyłem że ciało kowalskiego lezy zimne i nieprzeszukane =) Czyżbym wcześniej rozmawiał z jego Duszą? =)

Uwagi moderatora:

A mnie się wydaje, że wątek już dawno temu wyczerpany... - caleb59
Bailando! Bailando!
Awatar użytkownika
fanatyk88
Stalker

Dołączenie: 13 Gru 2009, 17:44
Ostatnio był: 26 Sty 2012, 23:46
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości