Problem w Jupiterze - "zręczniościówka"

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Problem w Jupiterze - "zręczniościówka"

Postprzez Cauder w 09 Sty 2010, 02:42

Witam wszystkich.

Mam problem z dostaniem się na mostki w jednym z pomieszczeń fabryki. Na górze są jakieś informacje o zagazowaniu tunelu do Prypeci. Jestem w środku, rozglądam sięi nie ma żadnej drabiny, podestu, k00wa nic, tylko jakaś maszyna, która na samym szczycie ma rurke na którą można wejść i próbować wskoczyć na mostek. Problem w tym, że mostek ma barierki i jak skoczę to udaje mi się ledwo zmieścić na krawędzi, ale jak się ruszę, skoczę znowu czy coś to spadam. Nie mogę po prostu tam wejść :/ Jakieś rady? Gra jest świetna, ale te zręcznościowe klimaty doprowadzają mnie do szewskiej pasji.
Cauder
Kot

Dołączenie: 09 Sty 2010, 02:07
Ostatnio był: 09 Sty 2010, 03:24
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Durna zręczniościówka

Postprzez kris1275 w 09 Sty 2010, 10:36

Musiał byś wrzucić screena.Piszesz o mostkach,rurkach itp.tyle że dokumenty zdobywa się bez żadnego problemu.Nie trzeba po niczym skakać,wystarczy podejść i je wziąść.Tak po prostu.Wrzuć screena.
Ps.Chyba chodzi ci o pierwsze pomieszczenie.Tam trzeba zejść po schodkach i wejść w część podziemną.Główny budynek fabryki.
Ostatnio edytowany przez kris1275, 09 Sty 2010, 10:48, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 13

Re: Durna zręczniościówka

Postprzez Endriu92 w 09 Sty 2010, 10:47

chyba wiem o co Ci chodzi.
masz w podłodze zagłębienie i tunel - idziesz nim i wychodzisz na drabinke i dalej juz gładko :)
ale na wszelki wypadek faktycznie daj screen.

chociaż noszę okulary to uważam że trzeba się dobrze rozglądać x]
Image
Awatar użytkownika
Endriu92
Stalker

Dołączenie: 27 Gru 2009, 13:57
Ostatnio był: 15 Mar 2025, 17:30
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Re: Problem w Jupiterze - "zręczniościówka"

Postprzez caleb59 w 09 Sty 2010, 13:04

Rozejżyj się dokładnie - jeśli wspominasz o papierach na temat zagazowanego pomieszczenia to jest tylko jedno takie pomieszczenie w całym Jupiterze i na bank da się tam wejść schodkami - po wejściu do pomieszczenia trzymaj się ciągle ściany aż dojdziesz do schodków koło stolika i nie schodź poziom niżej...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Wczoraj, 23:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 675

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości