Problem z kontynuacją gry

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Problem z kontynuacją gry

Postprzez kwalifik1234 w 26 Gru 2009, 16:42

Witam :)
Forum czytam od dosyć dawna ale teraz mam kłopot z kontynuowaniem gry. Konkretnie chodzi o PDA Morgana (wszystkie możliwe wątki przeczytałem) Jak była ta misja w leśniczówce to kolesia wybroniłem (teraz już sam bym mu kulkę sprzedał) Teraz czytam, że jego PDA jest potrzebne do tego aby powinność "była zielona". Jestem w jupiterze. Ciała które wyskoczyły z wieży chłodniczej dokładnie przeszukałem i oddałem PDA do powinności. Jak spotkałem jakaś grupę najemników (i wytłukłem) to było tam PDA najemnika, że morgan chce mnie zabić. No i pomyślałem, że to przekona powinność ale też nic... Morgan tylko spluwę chce mi dać w zamian za to pda i nic więcej. Zabijanie wolności/powinności jakoś mi nie pomaga. Ubiłem już 5 z powinności a szefo wolności nadal żółty. Nie wiem co dalej robić.... pomagicie :)
kwalifik1234
Kot

Dołączenie: 26 Gru 2009, 16:35
Ostatnio był: 30 Gru 2009, 15:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z kontynuacją gry...

Postprzez Windmaker w 26 Gru 2009, 17:24

Ja akurat doszedłem do Wolności - łatwiej było, starczyło oddać im PDA dowódcy Powinności - anomalia, i zrobić sprawę z Sroką i po wszystkim. Możesz jeszcze sprawdzić dokumenty z Jupitera, ponieważ o ile pamiętam były tam jakieś bardziej interesujące dla nich dokumenty, aczkolwiek nie wiem czy one pomogą.
"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer
"Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"

>>> SmartAge.pl - Portal ludzi ciekawych świata <<<
Awatar użytkownika
Windmaker
Tropiciel

Dołączenie: 21 Wrz 2008, 16:26
Ostatnio był: 22 Maj 2019, 15:46
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Re: Problem z kontynuacją gry

Postprzez kwalifik1234 w 26 Gru 2009, 18:00

No właśnie z sroką jest też trochę problem. Niby go nie ma... Tzn: Wydałem go goncie/głuszcowi (nie pamiętam dokładnie) no i niby już po sprawie. Dokumenty też oddałem do powinności (dostali też ochronę bunkra). Nie zwracałem uwagi czy kiedykolwiek szefo powinności był zielony....

Gdzieś na forum przeczytałem, że PDA można dodać korzystając z moda "cheats all" coś tam ;) Niestety jak go wrzucam do gamedata to wywala mnie do pulpitu.

http://rapidshare.com/files/326197492/dse.scop.html

Dodaje zapis gry. Może ktoś komu działa ten mod doda mi to pda ? Albo tego gościa na zewnątrz stacji to już zrobię z nim co trzeba :)
kwalifik1234
Kot

Dołączenie: 26 Gru 2009, 16:35
Ostatnio był: 30 Gru 2009, 15:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości