Zombi

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Zombi

Postprzez fifiasek15 w 04 Gru 2009, 22:51

Dokładnie. Po którejś z nich osiągnięcie Asystent pozwoli na kupno nowych itemków w tym detektora.

graf_art napisał(a):I co będzie dalej?

???
Image
Image
Awatar użytkownika
fifiasek15
Stalker

Dołączenie: 28 Paź 2008, 19:31
Ostatnio był: 01 Kwi 2010, 14:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez valentaj w 04 Gru 2009, 22:54

Ok. Udało mi się zdobyłem 3 detektor. Wyleciał mi z jakiegoś zombiaka.
valentaj
Kot

Dołączenie: 04 Gru 2009, 21:48
Ostatnio był: 28 Lip 2013, 12:05
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA

Postprzez graf_art w 04 Gru 2009, 22:56

Uprzedziłem kolejne pytanie @valentaja) A tak na poważnie:
@valentaj - nie wal tematu pod tematem nie czytając zawartości tego działu bo robi się pieprznik i pojawia się masa postów które nic nie wnoszą.
@fifiasek15 - pomyśl nad sensem ciągnięcia takich tematów.
Ruszcie głowami, panowie stalkerzy.
Pozdrawiam
Image
Awatar użytkownika
graf_art
Stalker

Dołączenie: 06 Wrz 2008, 16:51
Ostatnio był: 14 Gru 2009, 10:03
Miejscowość: Festung Breslau
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 5

Postprzez fifiasek15 w 04 Gru 2009, 23:10

Witamy w dziale pytania i odpowiedzi, gdzie ludzie, którzy mają problem z grą pytają ludzi którzy ją przeszli co zrobić by przejść trudny moment. Kurcze to proste, ktoś pyta kto inny odpowiada na pytanie. A nie mówi że było że przejdź sam że po co sie pytać. Rozumiem co napisałeś ale graf art ty też troche panuj :)

PS: Robi się prywata. Jak chcesz dalej rozmawiać to na PW :)
Image
Image
Awatar użytkownika
fifiasek15
Stalker

Dołączenie: 28 Paź 2008, 19:31
Ostatnio był: 01 Kwi 2010, 14:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14

Postprzez graf_art w 04 Gru 2009, 23:19

"Witamy w dziale pytania i odpowiedzi, gdzie ludzie, którzy mają problem z grą pytają ludzi którzy ją przeszli co zrobić by przejść trudny moment." Zakładam że problem musi się pojawić a tu się odbywa dziwna debata o tym co dopiero będzie. To miałem na myśli. Ponadto apelowałem o czytanie postów w których zawarte są problemy o których rozmawiacie a nie tworzenie nowych. To też jest zasada której przestrzeganie pozwala każdemu na szybkie i skuteczne odnalezienie odpowiedzi bez przedzierania się przez gąszcz nic nie wnoszących postów, utworzonych tylko dlatego, że nie chciało się poczytać. I nie potraktuj mojej wypowiedzi jako osobistej wycieczki - ten problem ma miejsce w wielu przypadkach.
Image
Awatar użytkownika
graf_art
Stalker

Postprzez valentaj w 04 Gru 2009, 23:34

Naprawdę nie mogę cie zrozumieć przecież to jest dział pytania i odpowiedzi gdzie gracze zadają sobie pytania i na nie odpowiadają wiec nie wiem dlaczego się nas czepiasz .
valentaj
Kot

Dołączenie: 04 Gru 2009, 21:48
Ostatnio był: 28 Lip 2013, 12:05
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA

Postprzez graf_art w 04 Gru 2009, 23:36

Już się nie czepiam - zadawajcie i odpowiadajcie do upadłego. Pozdrawiam.
@edit - acz z ubolewaniem stwierdzam że nie przeczytałeś mojej wypowiedzi.. Gdybyś zadał sobie minimum trudu żeby przewertować forum zamiast zakładać 4 tematy w 5 minut - nie założyłbyś ani jednego bo wszystkie odpowiedzi byś znalazł. Ech.. daremne sugestie i jałowa dyskusja.
P.S. Absolutnie przyznaję Ci rację we wszystkim co napisałeś i napiszesz na temat moich wypowiedzi więc nie ma potrzeby żebyś cokolwiek w związku z nimi pisał.
-----------------------------
@valentaj miałem zakończyć temat ale nie mogę się powstrzymać - w jednym z założonych przez siebie tematów pytasz co się będzie działo w X8, jaki zabrać sprzęt, jakie anomalie i zagrożenia mogą cię tam spotkać. I fajnie - uzyskujesz odpowiedzi. A w drugim temacie który założyłeś twierdzisz że już tam byłeś. No albo ty albo ja mamy schizofrenię. Po raz drugi pozdrawiam cię serdecznie.
Image
Awatar użytkownika
graf_art
Stalker

Postprzez Lubasz w 06 Gru 2009, 11:43

Hmm nie wiem co jest mam osiagniecie "Asystent" ale i tak dalej nie moge zakupic tego detektora robilem chyba z 20x zapisz/wczytaj i nadal sie nie pojawil ;\
Awatar użytkownika
Lubasz
Kot

Dołączenie: 01 Gru 2009, 17:01
Ostatnio był: 04 Kwi 2014, 23:52

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości