Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Potwierdzam, zdarzało mi się widzieć w podstawce stalkerów łażących wśród anomalii z detektorem. Niestety, było to dla mnie na tyle pospolite zjawisko, że również nie robiłem screenów.
Dobra dzięki za pomoc tylko jeszcze mam jedno pytanie nie do tematu... chodzi o save w którym jest już wykonana misja z przejściem tunelem do Prypeci za który byłbym bardzo wdzięczny bo nie mogą w ogóle trafiać tych Snorków tam Ale tak to wszystko wykonałem i cieszę się bo zasadniczo w survivalowych grach jestem kiepski [Edit] Mam jeszcze jedno pytanie - Co ile są anomalie ? Bo mam zamiar dość często zdobywać te arty.
Co ile są anomalie? Co? Jeżeli pytasz o emisje, to chyba są mniej więcej co 4-6 dni(u mnie tak było) ale tylko w części anomalii respią się artefakty, a reszta jest pusta. Te które są puste będą respawnowane w następnej emisji, tak naprzemiennie.
:
CHYBA Nie jestem w 100% pewien moich teorii.
"Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury" - Opis Burerów.
Polski_Rosjanin napisał(a):[Edit] Mam jeszcze jedno pytanie - Co ile są anomalie ? Bo mam zamiar dość często zdobywać te arty.
Emisje? Zazwyczaj codziennie lub co 3 dni. Często w okolicach 4-7 nad ranem. Według plików szansa na stworzenie artefaktu nie jest ustawiona na sztywno i lata od 1 do 100%, więc po jednej emisji może wcale ich nie być, a w innym przypadku będzie prawdziwy potok.
Emisje są chyba o całkowicie losowe, ale kolega wyżej ma rację, najczęściej nad ranem. Chociaż czasami mogą zaskoczyć o 22 lub co najgorsze podczas wykonywania misji. Tylko jedna emisja jest dokładnie zaplanowana, ale jej godzina jest zależna od ciebie(właściwe twojego czasu w misji).
"Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury" - Opis Burerów.
Wniosek jest więc taki by mordować wszystkich napotkanych koło anomalii stalkerów. To mi się podoba xD Hahahha, a tak na poważnie to naprawa jest najtańsza u naukowców następnie u Azota (po wykonaniu dla nich misji) no i potem u Kiryłowa w Prypeci. A co do emisji. Zgadzam się z poprzednikami. Jak śpisz, lub po przejściu np. do Janowa anomalie są puste. Dlatego F5 i F9 przed snem i podróżami trzeba mieć gotowe. Pozdrawiam