Vehicles.ltx - brak pliku w folderze, mimo że mam samochód

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Vehicles.ltx - brak pliku w folderze, mimo że mam samochód

Postprzez mlodymechanik3 w 30 Gru 2014, 22:10

Witam. :)

Szukałem w tym temacie sporo, ale nic nie znalazłem, dlatego założyłem świeży temat.

Mam nietypowy problem. W folderze z gra, w miejscu gdzie powinien być plik vehicles.ltx, po prostu go... nie ma.
Mimo, że mam już samochód i w ogóle.
Plik jest mi potrzebny, ażeby zmniejszyć spalanie, bo jak wiemy, strasznie dużo pali... jaki by nie był.

Gdy chcę ten plik wziąć z folderu z którego instalowałem, nie dałem rady go stamtąd "wyjąc" gdyż wyskakuje mi, że te pliki w tym archiwum są zaszyfrowane i trzeba hasło.

Może ktoś podrzucić plik vehicles.ltx z wersji 1.003? Byłbym bardzo wdzięczny...
Każdy ten plik ma, nie wiem dlaczego u mnie go nie ma, a mimo to wszystko co związane z furami trybi jak trzeba...

Pliczek mało wazy, a ktoś by mi pomógł niezmiernie byłbym wdzięczny.
Na jakiś serwer uploadowy lub po prostu jak coś to na maila : [email protected]

Pozdrawiam i prosze o pomoc w mym problemie... :)
mlodymechanik3
Kot

Dołączenie: 27 Gru 2014, 20:26
Ostatnio był: 31 Gru 2014, 14:52
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Vehicles.ltx - brak pliku w folderze, mimo że mam samoch

Postprzez HitFan w 30 Gru 2014, 23:41

A rozpakowywałeś gamedata extractorem? Nieważne. Trzymaj:
http://www6.zippyshare.com/v/7052626/file.html
/ Gaming rig / Intel i5-4460 3.2GHz / 8GB DDR3 RAM / GTX 960 STRIX 2GB GDDR5 RAM / Windows 10 x64 /
/ Coding machine / Intel i5-7200U 2.7GHz / 8GB DDR4 RAM / R5 M330 2GB GDDR3 RAM / Windows 10 x64 /
Awatar użytkownika
HitFan
Weteran

Dołączenie: 21 Sty 2012, 17:26
Ostatnio był: 30 Kwi 2024, 13:34
Miejscowość: Bytom
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 86

Re: Vehicles.ltx - brak pliku w folderze, mimo że mam samoch

Postprzez mlodymechanik3 w 31 Gru 2014, 14:52

Dzieki wielkie,,, że znalazł się ktoś, kto postanowił mi pomóc... zaraz ściągnę i wpakuję w ten folder.

Co do tego rozpakowania o , którym wspomniałeś - "nieważne" to własnie mówiłem... plik jest zaszyfrowany i nie mogłem go stamtad wydobyć. Z gamedaty, żadnego w sumie pliku nie dało rady wyjac. Zabezpieczone hasłem. Próbowałem 7zipcrackerem itp. Ale nie udało mi się dorwać hasła... dlatego to forum było ostatnią deską ratunku, a że sledzę je od dłuższego czasu, wiem, że można liczyć tu na pomoc :)

Jeszcze raz thx. :) :D
mlodymechanik3
Kot

Dołączenie: 27 Gru 2014, 20:26
Ostatnio był: 31 Gru 2014, 14:52
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości