Problem z xrayengine v1.9.01

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Problem z xrayengine v1.9.01

Postprzez Lenin w 13 Wrz 2014, 12:14

Witam.

Od jakiegoś czasu (dokładnie 4 miesiące) mam problem z uruchomieniem Zewu Prypeci v1.6.01. Zawsze wyskakuje błąd pliku "xrayengine". Nie pomagają reinstalacje gry. Próbowałem nawet uruchamiać grę z pliku "xrayengine" ze ścieżki "bin/dedicated", ale wtedy wywala mi braki poszczególnych plików - "xrSound.dll, xrNetServer.dll, xrCore.dll, xrCDB.dll, xrAPI.dll, BugTrap.dll, fsgame.ltx". Nawet po przekopiowaniu tych wszystkich plików z "binu" do "dedicated", pojawia się co prawda okienko startowe COP, ale zaraz po tym kolejny błąd - "brak pliku system.ltx". Takowy plik powinien się znajdować pod ścieżką "bin/dedicated/gamedata/configs". Niestety, nie zainstalowała mi się z grą ani "gamedata", ani żaden "configs". Powtarzam raz jeszcze - gra jest wydana przez CENEGĘ w wersji 1.6.01, kupiona niecałe dwa lata temu. Do tej pory chodziła elegancko (nawet na początku tego roku).

Proszę użytkowników o możliwie jak najszybszą odpowiedź i z góry dziękuję.

PS Oto parametry mojego sprzętu:

Inler Core i-7-2600 CPU 3.40 GHz 3.70 GHz
RAM 8.00 GB
Windows 7 Home Edition 64-bitowy
AMD Radeon HD 7900 Series
Totalitarian Love Pulse
Awatar użytkownika
Lenin
Kot

Dołączenie: 25 Cze 2012, 14:13
Ostatnio był: 25 Paź 2014, 22:09
Miejscowość: Czerwony Las
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: Problem z xrayengine v1.9.01

Postprzez scigacz1975 w 13 Wrz 2014, 12:25

Nie robiłeś czasami formata przed tymi problemami? - Jeżeli nawet nie to:

Dezaktywuj i odinstaluj grę, wyczyść system CCleanerem a rejestr systemu tym programem - http://www.instalki.pl/programy/downloa ... eaner.html - jest darmowy ale dokładny.
Potem, po restarcie, zainstaluj grę od nowa, na to patch 1.6.02 http://stalker.pl/index.php/download/?did=17, sterowniki tages x64 - http://www.tagesprotection.com/main.htm ... inimum.htm

Uruchamiaj grę ze skrótu który gra utworzy. Jeżeli to nie pomoże to napisz do mnie na PW

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lenin.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 15 Mar 2025, 23:03
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości