Dobre zakończenie dla Wolności i Powinności?

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Dobre zakończenie dla Wolności i Powinności?

Postprzez Miknow w 15 Lip 2014, 15:44

Witam. Otóż chciałbym wykonać dobre zakończenie dla Wolności i Powinności, ale jest taki problem, że zdobyłem osiągnięcie Przyjaciel wolności oddając im PDA Taczenki i werbując do nich Ocalałych z Monolitu natomiast Powinność zwerbowałem do ochrony naukowców, ale żadnego osiągnięcia nie dostałem. Więc mam jeszcze możliwość wykonania dobrego zakończenia dla Wolności i Powinności?

PS: Jestem w posiadaniu PDA Morgana.
Miknow
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2014, 15:33
Ostatnio był: 22 Wrz 2014, 19:50
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Dobre zakończenie dla Wolności i Powinności?

Postprzez Kamo w 15 Lip 2014, 15:59

Nie da się wykonać "dobrego zakończenia" dla obydwu frakcji...
Jeżeli oddasz Lokiemu PDA Morgana to powinieneś mieć w zakończeniu obrazek o śmierci Szlugi i opanowaniu Janowa przez Wolność.
Si vis pacem para bellum!
Awatar użytkownika
Kamo
Stalker

Dołączenie: 28 Sty 2014, 15:54
Ostatnio był: 15 Paź 2015, 14:08
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 4

Postprzez Miknow w 15 Lip 2014, 16:05

Kamo napisał(a):Nie da się wykonać "dobrego zakończenia" dla obydwu frakcji...
Jeżeli oddasz Lokiemu PDA Morgana to powinieneś mieć w zakończeniu obrazek o śmierci Szlugi i opanowaniu Janowa przez Wolność.

Z tym dobrym zakończeniem chodziło mi oto, że wolność i powinność zawrzą kruchy pokój po czym członkowie obu frakcji zaczną dołączać do wolnych stalkerów :)
Miknow
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2014, 15:33
Ostatnio był: 22 Wrz 2014, 19:50

Postprzez Kosma w 15 Lip 2014, 17:18

W takim wypadku oddaj PDA Morgana Sowie. Dobre zakończenie Wolności i Powinności jest wtedy, kiedy nie pomagasz żadnej z nich. To, co zrobiłeś teraz, nie psuje Ci tego zakończenia. Ale musisz oddać PDA Morgana Sowie. (Albo zostawić go do końca gry i nie zgarnąć 4 tysi - twój wybór)
Image

Nic nie warte znajomości, po czasie tracą wartość
u mnie z ludźmi jak z rapem - nie ilość tylko jakość.

Image

Za ten post Kosma otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative tolek73.
Awatar użytkownika
Kosma
Stalker

Dołączenie: 04 Cze 2014, 17:30
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 21:38
Miejscowość: Tak, chcę mieć w profilu
Frakcja: Wojsko
Kozaki: 13

Postprzez Wentix w 08 Sie 2014, 17:52

No nie wiem czy to na pewno chodzi tylko o PDA Morgana. Jeśli chcesz mieć stu procentową pewność musisz zachować neutralność. Robiąc tylko zagania z głównego wątku ( ale nie znam nikogo takiego ) nie będziesz miał problemów. Jeśli robisz "poboczniaki" to zawsze wybieraj Samotników. Mam na myśli sprzedawanie wszystkich PDA i informacji Sowie lub Naukowcom, przy załatwianiu ochrony dla bunkra poproś Spartakusa o pomoc. Nie wiem tylko czy bezstronność da się zachować przy Włóczędze. A i oczywiście Sroka powinien być wydany na Skadowsku. Nie jestem super pewny czy trzeba to wszystko uczynić, ale na pewno nie zaszkodzi.
S.T.A.L.K.E.R. to nie gra, to styl życia
Awatar użytkownika
Wentix
Stalker

Dołączenie: 04 Sie 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Cze 2015, 22:28
Miejscowość: Brwinów
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 11

Postprzez Stalker8606 w 22 Sie 2014, 13:06

Ja robiłem wszystko dla Wolności tylko Sroki nie wydałem i było zakończenie z kruchym pokojem. Aha, do bunkra wynająłem grupę Tasaka.
Awatar użytkownika
Stalker8606
Kot

Dołączenie: 18 Sie 2014, 13:29
Ostatnio był: 29 Cze 2016, 10:46
Ulubiona broń: FT 200M

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości