Jaki mod?

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Jaki mod?

Postprzez filazaf w 28 Cze 2014, 16:05

Witam.
Chciałem sobie powrócić do CoP'a ale z jakim modem?
Który najwięcej daje i jest spolszczony?
Albo które dużo dają i ze sobą nie kolidują?
Dead City wygląda fajnie, ale czy jest do niego spolszczenie, a czas sojuszu bedzie smigał z innymi modami?
filazaf
Stalker

Dołączenie: 28 Maj 2008, 02:04
Ostatnio był: 13 Cze 2017, 19:52
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Jaki mod?

Postprzez Adam w 28 Cze 2014, 17:09

Sigerous Mod 2.2 PL, tak trudno zerknąć do forumowego spisu modyfikacji? Są nawet krótkie regestry...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 31 Mar 2025, 21:09
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Re: Jaki mod?

Postprzez partyka123 w 02 Lip 2014, 20:25

dead citi zrypanom grafe ma nie radze zryli moda grałem polecam misrey 2.1 , winter mod znajdzież go w na tej stronie no i co wiencej no chyba nic a na bronie bas mod , na pancerze ount mod , znajdzież też drobne mody na chomikuj i tyle moge podać linki z modami ale jak postawisz :wódka:

Uwagi moderatora:

Jak to jest pokolenie które ma zapewnić mi emeryturę, to szukam azylu na Kubie... Jeszcze jeden taki cienki ortograficznie post, a warny będą latać jak sępy nad drabiną. Czy jakoś tak - ati
partyka123
Kot

Dołączenie: 11 Paź 2013, 21:12
Ostatnio był: 23 Sty 2015, 21:53
Miejscowość: Trójca
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: -26

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości