przez Pangia w 24 Kwi 2014, 21:15
http://www68.zippyshare.com/v/46256961/file.htmlDetektyw i Łowca mutantów jest. Wysłannika sprawiedliwości nie ma, bo nie wiedziałem, komu chcesz powiedzieć o Sroce, ale sprawa jest już odkryta, nic nie musisz robić poza wyjawieniem właściwej tożsamości Sroki. Do Przyjaciela stalkerów brakuje zadania z uwolnieniem Mitaja, a do Handlarza informacji dwóch dokumentów do sprzedania. Ponadto została ci Ogończa 1 i kupno Sevy do tunelu – dokumenty już masz przy sobie. Kardan ma narzędzia, Azot nie. W Zatonie zostali ci do zrobienia najemnicy w oczyszczalni i ewentualnie wzięcie drugiego Kompasu od Noego, w Janowie poza Mitajem jeszcze zadania dla naukowców. W ekwipunku masz ulepszonego załadowanego AK-74 z 2 zapasowymi magazynkami i 5 granatami do granatnika (który również jest w plecaku), nieulepszanego załadowanego Drapieżcę od Trapera i jakieś 230 sztuk amunicji 12x70, startowego Makarowa, PB 6P9 bez amunicji i SWD z pełnym magazynkiem, ale bez rezerwy. A, i załadowane RPG, u Sowy możesz sobie głowice kupić, jak chcesz. Skrzynka na Skadowsku jest pusta, na Janowie masz amunicję do AK, którą zapomniałem wziąć przed powrotem na Skadowsk (ok. 1400 sztuk)
Ponadto jest tam 50 sztuk amunicji do SWD.
Coś jeszcze? A, Bogaty klient i ok. 125 tys. rubli do spożytkowania. I PDA Morgana.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
-
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
- Whisper.