Save po oazie

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Save po oazie

Postprzez Whisper w 24 Kwi 2014, 16:25

Potrzebuje save po oazie wersja 1.6.02 nie modowana i nie cudowana.
Osiągnięcia (opcjonalnie):
-Przyjaciel stalkerów
-Detektyw
-Wysłannik sprawiedliwości
-Łowca mutantów
Za pomoc postawię wirtualną wódkę.

PS: Sprawdzałem temat z save'ami ale linki wygasły.
:

Kiedyś coś tu wpiszę
Awatar użytkownika
Whisper
Kot

Dołączenie: 01 Lut 2014, 19:47
Ostatnio był: 13 Wrz 2014, 16:24
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 14

Reklamy Google

Re: Save po oazie

Postprzez Pangia w 24 Kwi 2014, 16:54

A będzie taki bez osiągnięć? To ci go natrzaskam w pół godziny. Terminatorow może praktycznie bez końca sprintować, więc zgarnięcie map i dotarcie do Janowa nie będzie wiele trwało.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Whisper w 24 Kwi 2014, 16:57

Byłbym wdzięczny, jeszcze gdybyś mógł to osiągnięcie Handlarz informacjami, ale to serio opcjonalnie.
:

Kiedyś coś tu wpiszę
Awatar użytkownika
Whisper
Kot

Postprzez Pangia w 24 Kwi 2014, 21:15

http://www68.zippyshare.com/v/46256961/file.html
Detektyw i Łowca mutantów jest. Wysłannika sprawiedliwości nie ma, bo nie wiedziałem, komu chcesz powiedzieć o Sroce, ale sprawa jest już odkryta, nic nie musisz robić poza wyjawieniem właściwej tożsamości Sroki. Do Przyjaciela stalkerów brakuje zadania z uwolnieniem Mitaja, a do Handlarza informacji dwóch dokumentów do sprzedania. Ponadto została ci Ogończa 1 i kupno Sevy do tunelu – dokumenty już masz przy sobie. Kardan ma narzędzia, Azot nie. W Zatonie zostali ci do zrobienia najemnicy w oczyszczalni i ewentualnie wzięcie drugiego Kompasu od Noego, w Janowie poza Mitajem jeszcze zadania dla naukowców. W ekwipunku masz ulepszonego załadowanego AK-74 z 2 zapasowymi magazynkami i 5 granatami do granatnika (który również jest w plecaku), nieulepszanego załadowanego Drapieżcę od Trapera i jakieś 230 sztuk amunicji 12x70, startowego Makarowa, PB 6P9 bez amunicji i SWD z pełnym magazynkiem, ale bez rezerwy. A, i załadowane RPG, u Sowy możesz sobie głowice kupić, jak chcesz. Skrzynka na Skadowsku jest pusta, na Janowie masz amunicję do AK, którą zapomniałem wziąć przed powrotem na Skadowsk (ok. 1400 sztuk) :P Ponadto jest tam 50 sztuk amunicji do SWD.

Coś jeszcze? A, Bogaty klient i ok. 125 tys. rubli do spożytkowania. I PDA Morgana.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Whisper.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Whisper w 24 Kwi 2014, 21:23

Dzięki stary, uratowałeś mi dupę przed mroczą wizją zaczynania gry od nowa.
Kozaka postawię za 1h bo limit :)

PS: Pomogłem Wano, odbiłem Mitaja a "przyjaciel stalkerów" jak nie ma tak nie ma, hmm pokombinuje jeszcze.
:

Kiedyś coś tu wpiszę
Awatar użytkownika
Whisper
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości