Misery a X-Ray przestał działać.

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Misery a X-Ray przestał działać.

Postprzez Qris w 26 Gru 2013, 11:00

Tak to jest jak się nie wstawia przecinków ;D Chodziło mi, że Misery ściągam z innego mirrora bo na swojej stronie mają kilka. Pobrałem tego w jednym parcie i wszystko ładnie działa.
Ok bez zbędnego spamu. Jak ktoś chce może mnie dodać na Steam'ie żeby sprawdzić.
Skoro tak wygląda interfejs to jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc wszystkim. Mój temat chyba został wyczerpany, idę zwiedzać nową, niegościnną Zonę.
Wesołych świąt !
Qris
Kot

Dołączenie: 25 Gru 2013, 16:44
Ostatnio był: 30 Gru 2013, 21:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości