Witam.
Jak to bywa z xRay'owymi silnikami, które ni stąd, ni zowąd lubią się psuć bez powodu, pojawił mi się BugTrap. Mianowicie przechodziłem grę po raz kolejny, tylko, że mój komputer lubi się chrzanić i w pewnym momencie karta graficzna przestała pracować, więc natychmiast wyłączyłem komputer. Po ponownym włączeniu komputera przeżyłem zawał, gdy po dwukrotnym kliknięciu ikonki CoP wyskoczył mi BugTrap. Próbowałem naprawić to na własną rękę, ale nie mam pomysłu co mogę z tym zrobić. Wiadomo, najprościej zrobić reinstall, jednak pożyczyłem grę kumplowi, z którym nie widuję się często, a ściągać pirata mi się nie uśmiecha. Prosiłbym o szybką pomoc, bo jestem nałogowym S.T.A.L.K.E.R.'owcem i nie mogę zdzierżyć, że ta cudowna gra najzwyczajniej nie chce mi się odpalić

Poniżej umieszczam errorlog. Z góry dzięki
- Kod: Zaznacz wszystko
-----loading d:\gry\s.t.a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\configs\system.ltx
-----loading d:\gry\s.t.a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\configs\system.ltx
Initializing Engine...
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrRender_R3.dll
Loading DLL: xrRender_R4.dll
command line
Executing config-script "user.ltx"...
FATAL ERROR
[error]Expression : sz<(tgt_sz-1)
[error]Function : IReader::r_string
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 426
[error]Description : Dest string less than needed.
stack trace:
EDIT=Postanowiłem pójść na własną rękę i ściągnąłem patcha 1.602 w nadziei, że pomoże (i przy okazji do upragnionego moda Misery). Po zainstalowaniu program zażądał seriala, a z tego względu, że gry w domu nie mam i na dzień dzisiejszy nie mam możliwości jej odzyskania, ściągnąłem patcha ze strony Cenegi, który omija rejestrację. Usunąłem CoP Complete, odpaliłem i... gra zamiast się włączać, po prostu zamyka się po okienku ładowania. Po prostu po procesie słuch zaginął. Podczas ładowania się proces xrEngine istnieje, problem w tym, że tylko przez 3-4 sekundy. Czy ten problem da radę rozwiązać, czy może nie obejdzie się bez reinstalla?