noe i kompasy

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

noe i kompasy

Postprzez killer97 w 24 Lip 2013, 14:21

Wykonywałem misje z kompasami dla brodacza. Byłem u noego i on dał mi 1 później dał 2 a jak za trzecim razem sie pytałem to gadał o jakiejś fali mutantów i zaczął strzelać. o co chodzi i czy jak wrócę to znowu będzie strzelał. a może go zabić :)
killer97
Kot

Dołączenie: 24 Lip 2013, 14:11
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 13:15
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: noe i kompasy

Postprzez Adam w 24 Lip 2013, 15:02

Jak go zabijesz to
:

będziesz miał inne zakończenie z Noem
, a tak to po prostu odejdź. Wystarczy że przeżyje.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Szczur w 24 Lip 2013, 15:16

On po prostu strzela do tych drzwi, bo myśli, że mutanty chcą go napaść... Taki nasz miejscowy wariat w Zatonie. ;)
Dobrej Zony!
Всегда из тени - крыса
:

Opowiadanie - praca zawieszona
Frakcja - dodatki!
Kawa / Στίχοι / Песни
Awatar użytkownika
Szczur
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2013, 18:29
Ostatnio był: 12 Cze 2017, 23:33
Miejscowość: Kraków / Zona
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 101

Postprzez Pangia w 24 Lip 2013, 15:49

Szczur napisał(a):On po prostu strzela do tych drzwi, bo myśli, że mutanty chcą go napaść...

Tu nie chodzi o strzelanie do drzwi, tylko o chwilowy obłęd, w jaki popada Noe po spytaniu go o trzeci Kompas. Mówi wtedy coś w stylu "O nie, one nadchodzą", Noe staje się wrogiem i zaczyna do ciebie strzelać. Jeśli go zabijesz, to spojrzyj do spojlera Adama, żeby dowiedzieć się, co się stanie, ale jeśli go zostawisz w spokoju, po jakimś czasie się uspokoi i znowu będzie neutralny.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive killer97.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Adam w 24 Lip 2013, 15:53

Nieee, u mnie jak go pytam "Czy nie masz przypadkiem więcej kompasów", to Noe wścieka się na Diegtarowa i Lassie atakuje, a on ze strzelby w nas. Jest taka możliwość, aby rozzłościć Noego, staje się wrogi i atakuje.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Pangia w 24 Lip 2013, 16:11

Hm... Dziwne. U mnie zawsze był taki scenariusz, jak mówiłem. Pies chyba nie atakował, na niego nie zwracałem uwagi.
A tak w ogóle to i tak nie ma to sensu, bo Kompasu nie sprzedasz, a jest bezużyteczny. Daje każdej ochrony po trochu, tylko co z tego, jak wszędzie mało. Już lepiej mieć każdy artefakt z osobna, a w ogóle to można się ograniczyć do Kotleta (pozwala na przejście podziemiami bez Sevy, ale z nim nie niszczy ci się kombinezon w porównaniu do antidotum, które chroni tylko gracza - szkoda tylko, że Sevę i tak trzeba kupić na tę okazję), reszta tych najlepszych artefaktów jest i tak nieprzydatna (może ew. Płomień od redukcji krwawienia i Śnieżynka, jeśli ma się jakiś lekki kombinezon)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Szczur w 24 Lip 2013, 16:20

Mhm..o to chodzi, myślałem, że o zwykłe strzelanie do drzwi. Rozumiem Noego, daje jeden kompas, później da jeszcze drugi, a wy jeszcze chcecie trzeci? Też bym się zdenerwował. :D
Dobrej Zony!
Всегда из тени - крыса
:

Opowiadanie - praca zawieszona
Frakcja - dodatki!
Kawa / Στίχοι / Песни
Awatar użytkownika
Szczur
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2013, 18:29
Ostatnio był: 12 Cze 2017, 23:33
Miejscowość: Kraków / Zona
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 101

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości