Bandyci na stacji Janów - PROBLEM

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Bandyci na stacji Janów - PROBLEM

Postprzez Nyguz w 04 Cze 2013, 22:44

PANY!!!
Ratujta mie.
Właśnie przeszedłem sobie z Zatonu do jupitera, a tutaj na stacji Janów bandyci... Wszyscy są przykucnięci i wrogo nastawieni, a jak tylko drzwi się za mną zamkną, to zaczynają strzelać. Mało tego. Mam odznaczenie "Przyjaciel Stalkerów" czy cuś takiego i jak tylko bandyci zaczną strzelać, to wszystkie zielone kropki i gwiazdki na mapie robią się czerwone i każda żyjąca tam istota próbuje mnie zabić... I tylko komunikat, że Stacja jest atakowana i drzwi są zabarykadowane... Spanie nie pomaga, wczytywanie wcześniejszych saveów też...

Mniemam, że to bug , ale tak bezczelny, że uniemożliwia mi dalszą grę... I powinność i wolność robią się czerwone i wszystko co żyje jest czerwone -.-

Gra oryginalna, 1.6.0.2 (najnowszy patch)...

Jest rozwiązanie tego problemu? Może jakiś mod, na stosunki z frakcjami... W ogóle skąd bandyci na Janowie? 5 raz gram w CoPa i pierwszy raz coś takiego... Nawet qrwa lekarz robi się czerwony -.- . :facepalm:

Nie wiem czy w logu coś będzie na ten temat. Jak powiecie gdzie szukać to wkleję linijkę z niego.
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 30 Lis 2024, 20:54
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 113

Reklamy Google

Re: Bandyci na stacji Janów - PROBLEM

Postprzez Gizbarus w 04 Cze 2013, 22:57

Z tego co pamiętam, to po pewnym czasie wszystko wraca do normy - pokręć się gdzieś, zrób jakieś zapomniane zadanie, a pewnie sytuacja się uspokoi. Ktoś już tu pytał kiedyś o ten problem...
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir

Za ten post Gizbarus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Nyguz.
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 13:20
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Re: Bandyci na stacji Janów - PROBLEM

Postprzez Nyguz w 04 Cze 2013, 22:59

No tak, ale już spałem 24h i było to samo... Dobra, spróbuję trochę dłużej polatać i zobaczymy co z tego wyniknie... Ale oni tam stoją tak jakby czekali tylko na mnie ^^ Są przykucnięci w kółku obok Hawajczyka.

EDIT.
Połaziłem, połaziłem i wszystek bydło wyszło ze stacji. Dzięki za pomoc :) Zdrówko.
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 30 Lis 2024, 20:54
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 113

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości