Zapytanko o YouTube

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Zapytanko o YouTube

Postprzez STALKERCOSIEK w 18 Gru 2012, 18:23

Mam pytanko i propozycje.Nie wiem czy ktoś z was chcę nakręcić lets play z stalkera, ja chcę w czasie ferii zrobić z zewu prypeci filmiki.
A propozycja taka iż niewiem czy forum STALKER.pl ma kanał na YouTube, i admini i moderatorzy forum mogli by stworzyć kanał na yt.
Mogły by być tam jakieś wywiady czy poradniki ,to już decyzja siły wyższej(pana naszego admina i boga jak kto wieży).
Wienc jak myślicie ludzie bo mi się coś takiego podoba , jakby co to służę radą.
Fajnie by było. :)
Ale mówię nie wiem czy stalker.pl ma konto.
A jak tak to sorry.
Ale z tym lets play to pomyślę.
A na tym koncie co będzie to już decyzja userów stalker.pl i adminów czy tam modów.
STALKERCOSIEK
Kot

Dołączenie: 11 Gru 2012, 11:40
Ostatnio był: 02 Kwi 2013, 14:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -16

Reklamy Google

Re: Zapytanko o YouTube

Postprzez Szpagin w 18 Gru 2012, 18:51

Nie dziwię się, że planujesz nagrywanie materiałów z gry, bo z twoją ortografią do pisania raczej się nie nadajesz.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez Tormentor w 18 Gru 2012, 19:06

Synuś daj sobie na wstrzymanie.
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus, Wojas21, Provski,
Negative STALKERCOSIEK.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 22 Lut 2025, 13:06
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Gizbarus w 18 Gru 2012, 19:49

Lepiej niech on 'lecplejów' nie robi, bo będzie pewnie poziomem zbliżony do znanego skądinąd Klocucha12 czy jak mu tam było...:facepalm:

Poza tym - na co komu 'lecplej' z Zewu czy innej części Stalkera, skoro tego już na kopy jest w internetach?
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 13:20
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez raczejtak w 19 Gru 2012, 16:31

Ale macie ból doopy o to, że młodziszcze chce nagrywać let'splaye i o to, że jest młody...
Zamiast wytłumaczyć jak należy, że to sensu nie ma, rzuciliście się jak hieny na truchło.

A teraz STELKERUCOŚKU:

1. Zadbaj o swoją ortografię, przyda Ci się nie tylko na forum, ale przede wszystkim w życiu (o lekcjach nie wspominając)
2. Jak chcesz sobie nagrywać filmiki- nie musisz nikogo się pytać o zdanie. Ekipa stalkera Ci nie pomoże bo to doświadczeni życiem, nerwowi frustraci, którzy internety widzieli, mają na dyskietkach i ogólnie srają ogniem przez każdą naiwną inicjatywę. Możesz linki wrzucić tu (w odpowiednim dziale) nie licz jednak na to, że ktoś je tutaj pochwali- bo skoro zaczynasz to pełna amatorka będzie. Jeśli sam dla siebie- droga wolna.

3. Jako przestroga-filmiki wrzucaj na swoje youtubowe konto, nie żadne stalkery.pl bo Cię zjedzą. Nawet jeśli oficjalnego konta nie mają (nie orientuję się)- przysługi im nie zrobisz, a jeszcze gotowi zjeść Cię na obiad marudząc przy tym strasznie.

4. Nie daj się zeżreć.
To na tyle. Powodzenia

:

Tak. Umiecie dbać o fanów gry. Jak ch*j

Za ten post raczejtak otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Ahmed1109.
raczejtak
Kot

Dołączenie: 07 Wrz 2010, 16:35
Ostatnio był: 06 Gru 2014, 16:15
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: 8

Postprzez Tormentor w 19 Gru 2012, 19:10

A no widzisz. Hieny muszą coś jeść, a że ktoś nam ciągle to mięsko podrzuca w postaci bezsensownych tematów z masą błędów to później jest taki efekt. Bo jeżeli ktoś chce z kulturką to niech sam ją pokaże, pisząc po polsku posty, a nie z masą błędów. Jakaś netykieta obowiązuje co nie? ;)
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 22 Lut 2025, 13:06
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości