Brak zadania Transakcja

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Brak zadania Transakcja

Postprzez sipap w 25 Sie 2012, 23:56

Mogło tak być. W kazdym razie udało się ruszyć fabułę do przodu. Mam juz w drużynie do Prypeci: Zulusa,Sokołowa i Wano. Jako ostatnią postać fabuła sugeruje mi dobranie Noe(nie wiem czy dobrze pamietam ksywkę-chodzi o tego szurniętego gościa z barki od którego dostajemy Kompas.
Wszędzie czytam ,ze ostatnią postacią powiniem byc Włóczęga. Tylko ja nie mam tego zadania by pomóc dołączyć oddział Monolitu do jednej z frakcji. W moim przypadku to Wolność.
Mam ich przychylność(są na zielono). Oddałem im PDA z historią powinności i załatwiłem im ochronę bunkra naukowców. Nie dałem im tylko tego nieszczęsnego PDA Morgana.
Jak rozmawiam z żołnierzami Wolności to wspominają,ze widziano przy wyschnietym jeziorze oddział Monolitu i oni byliby wspaniałymi przewodnikami do prypeci. Nie bardzo wiem gdzie jest to wyschniete jezioro,ale z kolei bojownicy Powinności wspominają,że widzieli ten oddział Monolitu przy kompleksie przeciwlotniczym. Udałem się tam(jest chyba tylko jeden),ale nie mogę znaleźć tych monolitowców.Pojawiają się tylko żołnierze z powinności i stalkerzy. Możemuszę jeszcze z kims pogadać i dopiero wtedy pokaże sie zadanie.
U Lokiego pojawiła się tylko dodatkowa opcja dialogowa,w której moge go poprosic o oddział. Ale mi odmawia,twierdząc że wszyscy są zajęci.
Może macie jakieś sugestie jak dobrać się do tego Włóczęgi?
W przeciwnym razie na ostatniego członka drużyny werbuje tego Noe.
sipap
Kot

Dołączenie: 26 Lip 2012, 13:32
Ostatnio był: 26 Sie 2012, 12:49
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez wargathrond w 26 Sie 2012, 09:32

Znajdziesz ich obok mostu niedaleko bazy bandytów gdzie trzeba było robić zadanie z uwolnieniem stalkera. to miejsce to skład kontenerów na mapie. Najbliższy most niedaleko tego miejsca i obok niego oddział monolitu, na pewno zauważysz, zresztą na mini mapie będą żółte kropki.

Za ten post wargathrond otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive sipap.
Awatar użytkownika
wargathrond
Kot

Dołączenie: 25 Sie 2012, 15:15
Ostatnio był: 24 Sie 2024, 09:57
Miejscowość: Mrągowo
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 9

Postprzez Pilot w 26 Sie 2012, 11:13

Spartakus jest potrzebny do wykonania tego zadanie więc może coś go zabiło jak wracał na statek(Nie wiem czy na pewno ale jak kasteta u bandytów zabrakło to nie było zadania)
Awatar użytkownika
Pilot
Łowca

Dołączenie: 26 Lip 2010, 14:34
Ostatnio był: 13 Mar 2025, 20:12
Miejscowość: Red Forest
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 43

Postprzez sipap w 26 Sie 2012, 12:48

wargathrond napisał(a):Znajdziesz ich obok mostu niedaleko bazy bandytów gdzie trzeba było robić zadanie z uwolnieniem stalkera. to miejsce to skład kontenerów na mapie. Najbliższy most niedaleko tego miejsca i obok niego oddział monolitu, na pewno zauważysz, zresztą na mini mapie będą żółte kropki.

Dzięki za pomoc,Włóczęga już w mojej ekipie i mozna ruszać na podbój Prypeci.
Masz Kozaka.
sipap
Kot

Dołączenie: 26 Lip 2012, 13:32
Ostatnio był: 26 Sie 2012, 12:49
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Postprzez kondotierfred w 26 Sie 2012, 13:02

PDA martwego Morgana oddane Powinności, daje jej przychylność, zaś oddane Wolności, nowy kwest, nie mający wpływu na fabułę. Zaś żywy Morgan po akcji Tranakcja, też daje nowy kwest. Pisałem Ci o tym. viewtopic.php?f=73&t=18008&start=12
Noe to zmyłka, ale chyba jest dodany po to, aby wykonać wszystkie kwesty na Zatonie. Okazja aby tam wrócić.
Zrób to przed pójściem do podziemi. Warto, dla atrakcyjności gry.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości