kubekpop napisał(a):Z tym modem to byłoby dobre, tylko nie wiem, czy dałoby radę tego mutanta zabić, bo w bazach na stalkerów broń nie działa.
Gomo55 napisał(a):jak widać z drzwiami coś nie tak byłoprzez drzwi go rozstrzelałem
teraz powiedzcie mi czy normalne jest to, że wokół wieży chłodniczej leży 8 ciał kontrolerów i czemu co jakiś czas go znajduję żywego pod drzewami itp.
impulse_101 napisał(a):Gomo55 napisał(a):jak widać z drzwiami coś nie tak byłoprzez drzwi go rozstrzelałem
teraz powiedzcie mi czy normalne jest to, że wokół wieży chłodniczej leży 8 ciał kontrolerów i czemu co jakiś czas go znajduję żywego pod drzewami itp.
Tak kontrolerzy wychodzą z tunelu. Z CoPem jest taka zabawna sprawa ze potrafi sobie upodobać jakiegoś mutka na mapce jupiter. Przy jednej instalce miałem "mode" na chimery, innym razem biegały krasnale (zawsze po dwa). Z tego co pamiętam przy tunelu często trafia się kontroler, być może jest to związane z misja w której on występuje.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości