Osiagnięcia (PDA)

"Ogólnie rzecz biorąc, jest to niemożliwe." Odparł Profesor Wołodia, zapytany o możliwość obrony doktoratu w przypadku posiadania tytułu profesora.

Osiagnięcia (PDA)

Postprzez Greyeeh w 19 Mar 2010, 16:55

Witam.

UWAGA! ZASTRZEGAM SOBIE PRAWA DO EDYCJI TEGO SPISU W PRZYSZŁOŚCI (jeśli zajdzie taka potrzeba), ROZPOWSZECHNIANIA GO, ORAZ KOPIOWANIA! ZAKAZUJĘ TAKŻE WSTAWIANIA GO NA INNE FORA, STRONY LUB PORTALE!

Nie znalazłem podobnych tematów (szukałem "osiągnięcia" i "pda").

Spis jest w całości pisany prze ze mnie! Nie kopiowałem go z żadnych stron i portali!
Trochę pomógł mi post - z którego spolszczyłem ok 6. osiągnięć. Dzięki.

Tak na początek mojej przygody z forum, postanowiłem zrobić spis osiągnięć, za które dostajemy nagrody (automatycznie wpadają do skrytki), oraz te za które dostajemy zniżki, nowe towary itp.

Zaton:

*Ekspert Systemów obronnych - Po dostarczeniu Kardanowi wszystkich narzędzi może on wykonać nowe, bardziej skomplikowane ulepszenia dla nas.

* Kingpin - Wykonaliśmy wszystkie zadania dla Sułtana, oddaliśmy mu kompas. Bandyci są teraz do nas przyjaźnie nastawieni.

* Detektyw - Po wykonaniu misji "Zaginieni Stalkerzy" otrzymujemy to właśnie osiągnięcie. Co jakiś czas w naszej skrytce na Skadowsku będziemy znajdować medykamenty.

* Wysłannik sprawiedliwości - Po odkryciu nowej tożsamości Sroki (Flint), i powiadomieniu Gonty na Skadowsku otrzymamy te osiągnięcie. Do naszej skrytki trafią wszystkie zdobyte podstępem rzeczy przez Flint'a.

* Handlarz informacjami - Dostajemy zniżkę u Sowy na Skadowsku.

* Jeden z nas - Wszyscy stalkerzy są dla nas przyjaciółmi, wystarczy zabić bandytów podczas napadu na Szewczenku, udaremnić im handel z Morganem z powinności, oraz nie wykonywać misji "Ciemne interesy".

Jupiter:

* Łowca mutantów - Musimy wykonać wszystkie zadania dla Trapera.

* Dyplomata - twoje dyplomatyczne zdolności wzrosły.

* Przywódca - Namów Wano, Sokołowa i lidera Monolitu na przejście przez tunel "Prypeć 1".

* Przyjaciel powinności - Wszyscy członkowie Powinności są teraz przyjaciółmi, od czasu do czasu przyjdą ci z pomocą.

* Obrońca równowagi (dzięki Phelot) - Nie popierasz żadnej frakcji w Janowie prócz stalkerów, siły pomiędzy Wolnością a Powinnością są zrównoważone.

* Przyjaciel wolności - Wszyscy członkowie Wolności są teraz przyjaciółmi, od czasu do czasu przyjdą ci z pomocą.

* Pionier - Wykonujemy wszystkie zadania dla naukowców, możemy u nich kupić od teraz antybiotyki.

* Właściciel sekretów - nie sprzedałeś notatek Striełoka, dzięki tobie znowu znalazł powód do życia. Dostajesz od niego dwa dobre artefakty.

* Mistrz techniki - Po przyniesieniu Azotowi wszystkich narzędzi, może on wbudować IR skanery do hełmów.

* Asystent - Wykonujemy wszystkie zadania dla naukowców, Nowikowi płacimy tylko za użyte części do naprawy więc jest 2x taniej.

Ogólne:

* Bogaty Klient - Musimy mieć ponad sto tysięcy rubli i pogadać z Brodaczem, lub innym handlarzem. Od tej pory handlarze oferują nam unikalne przedmioty.

* Doświadczony stalker - Wystarczy wpaść w każdy rodzaj anomalii i zwiedzić wszystkie miejsca w Zewie Prypeci. Dzięki temu osiągnięciu częściej znajdujemy arefakty.

* Naznaczony przez Zonę - Przetrwałeś 3 emisje zażywając antybiotyk.

* Poszukiwacz - Znalazłeś każdy rodzaj artefaktów w Zonie, dzięki temu zyskałeś respekt stalkerów.

* Przyjaciel stalkerów! - Pomogłeś Brodaczowi przerwać handel bronią powinności, pomogłeś Wano, oraz Mitajowi w uratowaniu jego przyjaciela z łap bandytów, oraz zabiłeś chimerę w Zatonie.

Tutaj jeszcze obrazki z PDA, po polsku oczywiście.

Image

Image

Image

Image

20.03.10 - Dodano opisy wszystkich osiągnięć w trybie Single Player / Jednego Gracza.
Ostatnio edytowany przez Greyeeh 05 Sie 2010, 12:24, edytowano w sumie 6 razy

Za ten post Greyeeh otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive STRELOKSZRANA.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Dołączenie: 29 Gru 2008, 21:08
Ostatnio był: 08 Sty 2014, 19:48
Miejscowość: Jaworzno
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 66

Reklamy Google

Re: Osiagnięcia (PDA)

Postprzez Blood_431973 w 19 Mar 2010, 17:57

Jest jeszcze za zdobycie artefaktów
Blood_431973
Kot

Dołączenie: 29 Sty 2010, 17:08
Ostatnio był: 04 Wrz 2010, 20:47
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Postprzez Greyeeh w 19 Mar 2010, 18:04

Jeśli takowy zdobyłeś wstaw mi tutaj screena razem z całym PDA, nie wycinaj tylko samego osiągnięcia(!).
To że tylko powiesz że taki jeszcze jest praktycznie nic nie wnosi do tematu, po za tym czy on daje jakieś bonusy?

19.03.10 - AKTUALIZACJA

Zaktualizowano osiągnięcie "Doświadczony stalker".
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Postprzez Gentleman's White w 20 Mar 2010, 13:02

EDIT:

Szczególnie tutaj nie ma polskich opisów i drogi jak je zdoyć.

viewtopic.php?f=73&t=6221&p=78277#p78277

Dodaj grafiki i będzie dobrze. :wódka:
Ostatnio edytowany przez Gentleman's White 20 Mar 2010, 18:46, edytowano w sumie 4 razy
Awatar użytkownika
Gentleman's White
Kot

Dołączenie: 27 Kwi 2009, 18:05
Ostatnio był: 12 Gru 2011, 13:03
Miejscowość: Bielany
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 1

Postprzez Greyeeh w 20 Mar 2010, 13:17

No dobrze, tam jest spis "achievment'sów" nie dość że po angielsku, to jeszcze z angielskimi obrazkami.
Tutaj masz po polsku, nie wszystko ale jest. Za niedługo zrobię aktualizację.

Zaktualizowałem listę, są tu teraz wszystkie osiągnięcia w trybie jednego gracza, oraz ich opisy.

Za niedługo aktualizacja: jak zdobyć osiągnięcia.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Postprzez Ogniskujący w 27 Kwi 2010, 21:18

Pytanko czy wszystkie osiągnięcia dają jakieś bonusy czy część tylko zdobi nasze PDA??? :|
NABOJE to waluta zony
Awatar użytkownika
Ogniskujący
Stalker

Dołączenie: 24 Kwi 2010, 15:44
Ostatnio był: 27 Cze 2011, 20:35
Miejscowość: Dolina Mroku-Baza wolności
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez gosciu121 w 29 Kwi 2010, 22:27

o ile dobrze pamiętam wszystkie dają bonusy ale 100% pewności nie mam
Awatar użytkownika
gosciu121
Stalker

Dołączenie: 07 Sty 2010, 21:32
Ostatnio był: 12 Wrz 2014, 08:46
Miejscowość: Чернобыльская АЭС
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 8

Postprzez Greyeeh w 30 Kwi 2010, 15:30

Nie wszystkie dają bonusy, np. taki "Łowca mutantów" - nie ma żadnego bonusu, jeśli jest to niezauważalny.

#down
Stfu, faktycznie. Pomylić mi się musiało z czymś innym, bo wiem że dostawałem ammo. Dawno nie grałem.
Ostatnio edytowany przez Greyeeh 30 Kwi 2010, 21:08, edytowano w sumie 3 razy
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Postprzez Alchemik w 30 Kwi 2010, 16:49

Mylisz się Greyeeh. ''Łowca mutantów'' daje nam ammo w szkrzyni osobistej, w Janowie. Ale to prawda, że nie wszystkie Osiągnięcia coś dają. Osiągnięcie za znalezienie wszystkich Artefaktów, wcale nie ściąga na nas uwagi Bandytów. Tak jest przynajmniej u Mnie.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez Inkwizytor w 30 Kwi 2010, 18:27

A to nieprawda, bo osiągnięcie "łowca artefaktów" ściąga uwagę bandytów, ale TYLKO jeśli nie mamy osiągnięcia "dyplomata". To na tyle pozdrawiam.
Inkwizytor
Kot

Dołączenie: 11 Sty 2010, 21:58
Ostatnio był: 21 Maj 2012, 19:49
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SVUmk2

Postprzez Striełok215 w 27 Maj 2010, 20:07

Za dostarczenie narzędzi azotowi dostaje się Ekspert wys. technologi czy jakos tak. Mam wrzytkie os. oprocz detektywa
Jeśli nie jesteś kretyNEM to tego nie czytaj:
:

Ha ha Kretyn :D !!!
Awatar użytkownika
Striełok215
Stalker

Dołączenie: 19 Maj 2010, 20:18
Ostatnio był: 21 Lis 2010, 17:59
Ulubiona broń: PMm

Postprzez Alchemik w 06 Cze 2010, 13:30

Nie można mieć wszystkich osiągnięć, gdyż niektóre się wykluczają.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Następna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości