Gdyby EK miała się pojawić, to już byśmy o tym wiedzieli Znam bdb wydawnictwa Cenegi i wiem, że jeśli teraz nie ma mowy o Edycji Kolekcjonerskiej, to nie ma co na nią liczyć (zwłaszcza, że obecne wydanie jest tak reklamowane).
NIE BĘDZIE. Ile razy mamy to jeszcze napisać? Nawet w wywiadzie było to powiedziane...
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
A ja się zapytam czy któryś z panów przejrzał manual rosyjskiego wydania? Jest sobie taki plik oto STALKER-COP.pdf (w folderze z grą), a na stronie 47... Kogóż to mamy?...)
Chodzi ci o to, że przy cop-ie grzebali również ludzie z Cenegi? Pewnie testy czy coś takiego. Jeśli masz coś na myśli to napisz tutaj, bo mnie też to lekko intryguje.
@SzramaX Odniosłem wrażenie po prostu, że kiedy na forach toczyły się dyskusje i spekulacje na temat wydawcy CoP w Polsce sprawa byłaprzesądzona od samego początku. Nie żebym miał coś do wydawcy - zastanawiam się tylko nad przepływem informacji.
@Messiah - nie podniecaj się takimi drobiazgami, to zabija)