Ulubione frakcje

"Ogólnie rzecz biorąc, jest to niemożliwe." Odparł Profesor Wołodia, zapytany o możliwość obrony doktoratu w przypadku posiadania tytułu profesora.

Re: Ulubione frakcje

Postprzez Generał Woronim w 18 Cze 2010, 15:05

Ja lubię Powinność ponieważ mają dobry sprzęt i uzbrojenie zona zginie przez wolność i bandytów

Generał Woronim
Wygnany z Zony

Dołączenie: 18 Cze 2010, 14:47
Ostatnio był: 02 Lut 2011, 17:29
Miejscowość: Instytut Badawczy Agroprom "Baza Powinności "
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Warsoonclang w 18 Cze 2010, 21:39

Ale przeca Powinność ma za zadanie ograniczyć rozrost Zony . To wolność walczy by ją uwolnić , prawda ?
I chciałbym jeszcze dodać małą refleksję co do waszych ulubionych frakcji a miano : zapomnieliście o wojskowych =)
to oni są w centrum zainteresowania w Zewie . Odwalili kawał dobrej roboty ze zorganizowaniem się w pralni w Prypeci.
A po za tym jak mam w profilu - należę do grupy Wojskowi Stalkerzy i zapomniałem o nich wspomnieć w poprzednim poście .
Wojsko jak i Powinność należą do moich ulubionych frakcji .
Не перейдут
Awatar użytkownika
Warsoonclang
Stalker

Dołączenie: 13 Kwi 2010, 20:22
Ostatnio był: 30 Mar 2016, 09:40
Miejscowość: Bunkier Naukowców w Jantarze
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 18

Postprzez Adust w 19 Cze 2010, 20:38

Ja też jestem za każdą z tych frakcji i w każdej zawsze znajdzie się coś intrygującego przykuwającego uwagę na nieco dłużej.
A moją ulubioną frakcją są [ Bezszelestni łowcy, ich pochodzenie i zwyczaje są niezwykle tajemnicze... plotki głoszą że zona wyposażyła ich w nieznaną i potężną moc... , niestety takiej frakcji nie było w żadnej z trzech części gry stalker i fajnie by było ją ożywić w następnym stalkerze jeśli dopisze nam szczęście i GSC rozpocznie niebawem pracę by ta seria nie upadła...]
Bezwątpienia Strielok był jakby jej reliktowym członkiem w OL puki koncept tytułu a co za tym idzie fabuły, nie został przemianowany na SoC, motywuje to tym, iż głównie on założył dwukrotnie grupę w prologu Cz. Niebie jak i Cieniu i po dwókroć próbował dostać się do "C.E.A." omału nie tracąc przy tych próbach życia i wychodząc z tych opresji jedyynie z paroma siniakami skaleczeniami i okropną migreną wywołaną działaniem wysokiego promieniowania leczonego dużą dawką spirytu. :wódka: :wódka: :wódka: :P
Strielok

Zona oferuje nam wiele możliwości ale wzamian za to odbiera nam najlepszych stalkerów podła zaraza gdzie nie pujdziesz tylko STREFA STREFA jak by ci stalkerzy niemieli weszelszych tematów dosłownie....
http://www.speedtest.net/result/3077886496.png
Image
I am Dmitri Rascalov - Play Free Online Games//
Awatar użytkownika
Adust
Kot

Dołączenie: 27 Paź 2009, 18:52
Ostatnio był: 30 Paź 2017, 12:08
Miejscowość: Limańsk lub Biskupiec
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Postprzez kuba0023 w 22 Cze 2010, 08:30

Gdy pierwszy raz przyszedłem do stacji Janów lubiłem wolność ale jak już okazało się jaka jest (ukradła powinności sprzęt) zmieniłem na powinność - mają dobrą broń , dają więcej misji i najlepsze kombinezony.
kuba0023
Kot

Dołączenie: 12 Cze 2010, 09:29
Ostatnio był: 09 Gru 2010, 21:52
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Black Kite
Kozaki: -7

Postprzez platix w 22 Cze 2010, 08:46

Ja tam lubię bandytów :D Chodze za stalkerami i ich obrabiam z artefaktów i całego sprzetu :D Nawet przez pewien czas nosilem taki czarny płaszcz :D Ale zmienilem na kombinezon świt ogólnie jest fajnie być bandytą :D

platix
Wygnany z Zony

Dołączenie: 21 Cze 2010, 19:01
Ostatnio był: 02 Sie 2010, 08:01
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Chaser 13

Postprzez Biały Kieł w 02 Lip 2010, 17:14

Wojsko jak i Powinność należą do moich ulubionych frakcji .Dlatego bo mają dyscyplinę i dobre uzbrojenie.
Awatar użytkownika
Biały Kieł
Kot

Dołączenie: 30 Cze 2010, 22:01
Ostatnio był: 04 Sie 2010, 13:12
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 1

Postprzez MaliniakPL w 02 Lip 2010, 21:51

A ja zato wole być wolnym strzelcem, stalkerem a nie jakimś tam bandytą. Lubię zbierać artefakty. :)
MaliniakPL
Kot

Dołączenie: 02 Lip 2010, 21:35
Ostatnio był: 20 Lip 2014, 22:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: -1

Postprzez Znajomy w 03 Lip 2010, 11:24

Najbardziej lubię grać jako samotnik, bandytów nienawidzę. Za to podziwiam wojskowych za ich dyscyplinę (niby to samo to Powinność, ale oni chcą zniszczyć Zonę) Lubię też czasami pomóc Wolności, za ich podejście do sprawy. :wódka:
Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy z was lecą do Powinności tylko dlatego, że dają kombiezony czy fajną giwerę.
Mam takie coś daleko gdzieś, gdyż to wszystko można zdobyć na własną rękę.
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Znajomy
Stalker

Dołączenie: 01 Lip 2010, 11:14
Ostatnio był: 07 Gru 2013, 15:04
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 7

Postprzez Floper Szczur w 05 Lip 2010, 01:07

Ja zawsze lubilem Monoliciarzy za to ze sa takimi psycholami.I ten kamyczek Monolit.Dla mnie jest to sekta jak ta z Gothic 1 albo Zakon z Wiedzmina.I prawie nigdy nie widac ich twarzy
.Potem lubie Najemnikow za to ze maja moj ulubiony rodzaj maski przeciwgazowej.
Wolnosc i Powinnosc sa spoko.W wolnosci panuje luzni klimacik.Tu :wódka: , tu ziolo i jest wesolo.Powinnosc kojarzy mi sie z takim wojskiem czarnobylskim,ktore pojawilo sie by wszystko co wydaje sie zle wyelimonowac.Mozna sie poczuc jak w jakies fanatycznej armii.
Nie lubie byc neutralny wiec potem sa Samotnicy.Sa najslabiej zorganizowani i najbardziej zroznicowani.Czasem w grupie innym razem pojedynczo.Tu weterani tu koty.Maja dobry dochod choc trudno u nich o sojusznikow.A inne frakcje chca ich do siebie wciagnac.
Wojsko to zlo.Mam zle wspomnienia po tym co zrobili Stalkerom w Czystym Niebie.W nim i Cieniu zrobili z nich sporo grupe lotrow a w Zewie pechowych bohaterow.Dziwne
Bandyci to scierwo!Okradaja bo sami nic nie umieja albo im sie nie chce.Zawsze chetnie robie z nimi interes na zasadzie-Oni biora troche amunicji a ja ich caly ekwipunek :E

Ja chce sluzyc Monolitowi :P !
:

Tylko Monolit może was uratować.
Awatar użytkownika
Floper Szczur
Stalker

Dołączenie: 01 Lip 2010, 02:08
Ostatnio był: 07 Sty 2013, 06:35
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 19

Postprzez Ojciec Walerian w 31 Lip 2010, 12:08

ja zdecydowanie jestem po stronie walecznych stalkerów dają dużo kasy za misje i za pomaganie w opałach można dostać fajny wykrywacz artefaktuw i za pomoc z wojskowymi w kordonie dostałem moją ulubiona bron i dużo amunicji ta broń to AK/2Ui duzo apteczek :+: :D
Awatar użytkownika
Ojciec Walerian
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2010, 11:40
Ostatnio był: 16 Sie 2010, 10:36
Miejscowość: Elektrownia atomowa w czarnobylu
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2

Postprzez Duch97 w 31 Lip 2010, 15:56

Ja jak zwykle jestem za Powinnościom inne frakcje nie przypadły mi do gustu.
Image
Image
Image
Image
Powinność górą!!!!!
Awatar użytkownika
Duch97
Kot

Dołączenie: 12 Maj 2010, 14:04
Ostatnio był: 14 Gru 2010, 17:39
Miejscowość: Gdzieś w zonie...
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 2

Postprzez Axideus w 31 Lip 2010, 16:24

Z całym szacunkiem ale ja za bardzo kocham zone by przyłączyć się do frakcji, która chce ją zniszczyć. Generalnie do powinności nic nie mam [ na razie :wink: ] chyba że dowiedział bym się że widzą jak zniszczyć zone i zaczeli realizować plan destrukcyjny. Wtedy bym zaczął działać :) . I na razie jestem do nich neutralny lub nawet przyjazny jak do wszystkich frakcji. Najbardziej lubię samotników i samotność ale gdy przyszłoby co do czego to wstąpiłbym pewnie do wolności :) . Lubie ich optymizm i podejście do zony, jedyne czego w nich nie lubię to chęć zniszczenia powinności, a znowuż w powinności chęć zniszczenia zony i wolności. Kolejny jednym słowem plus do samotności :) .

Uwagi moderatora:

To weź jakiś słownik poprawnej polszczyzny, bo po kropkach stawia się spacje... - ati
Image
Awatar użytkownika
Axideus
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lip 2010, 00:27
Ostatnio był: 21 Lis 2015, 17:08
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 46

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości