Dobra ku*wa mac pier*olę tom zjebanom gre.Ja sie pytam po ch*ja Pana robic taka gre gdzie nie da sie przejsc misji bez jakiegos pierdo*onego znaczka japjerdolekurmatwojamac.pier*olę tom zjabana gre do hója Pana i ide rozpierdalac w cs'a.W dupie mam to ze usuniecie mi konto i w huju tio mam korwa mac ide spac
Człowieku wez się odczep ^_-.Staram się jak moge a ty wszystko krytykujesz i mi kozaki na - nabijasz.O co ci chodzi.Sam daj lepszy jak takiś mądry.Z ortografią się zgodzić moge za dobry niejestem.Ale nic ci nie robie ty się czepiasz -,-.
zderzack napisał(a):Film miał pokazywać gameplay a nie rozgrywkę.
Od razu mówię, że pw mi nie działa a kompa u dziadków nie mam . Dodam że na każdym forum , musi być jakiś wkur*iający user albo admin itp. Właśnie xkowex uważa się za idealistę i super kolesia, który nienawidzi błędów ortografii . Sorry nie jesteś bogiem a że jesteś admem nie świadczy że jesteś lepszy . Ja akurat miałem lekką dysleksję . Może być ok, ale ty pewnie się obrazisz, ale ja bym pomyślał i każdemu wypominał .
Znaczy się nie kazdemu bym tak wypominał
No tak. Nie umiemy pisać, to trzeba się wytłumaczyć jakimś upośledzeniem umysłowym, które jest zwykłym lenistwem. Warn na pocieszenie i zakładanie niepotrzebnych tematów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość