W sklepie: Poproszę półlitra Coli. Albo lepiej Coli i pół litra.
przez [IGNIS] w 14 Maj 2011, 20:44
gracie w stalkera dobra ale nie zapominajcie o polskich grach pamietajcie o polsce
pamietajcie o:Bulletstormie, Wiedziminie,Painkillerze,postalu pewnie jest ich wiecej i wiem ze dostanie ujemne kozaczki i wiem ze temat bedzie usuniety ale co tam. nie wierza ze przeszedlem stalkera CoP w 2.5 tak tojest jak
sami nie umiecie grac
chcę tylko jednego - aby w stalkerze 2 mozna bylo dolaczyc do monolitu
ps.
AVE MONOLIT!!!
-
Za ten post [IGNIS] otrzymał następujące punkty reputacji:
- djcycu, Sarlinov, Alchemik, Stalk3r, adin, dienonych, Trep, Gray Fox, meJKu, Kudkudak, Strelok_90, Mnak, Poldzer, swirekster, Naznaaczony, Pangia, Imienny, Demon6PL, KoweK, Mruk,
AlexStalker, Darth ReX, Kontroler, Hssiss, Paus, SVDstriker, Nyguz, MacTavish, Adam, Zona_Citizien, Pyr0, Marcinez, vandr, Tajemniczy, Krzysu_Pl, Orenos, Jarexxx, Bubciu, Mnih, kapucha, Woland, Cysiu, CONAN, Gabriel, Gavdylenko, Igi07, BJ Blazkowicz, Szpagin, Canthir, robo_pl, kis104, Realkriss, Spadnięty, Pijawol, Lt_Hargrove, paulus43, Ruston, Puszek, Zari, Gizbarus, Junx, Gorik, Inevitable, BartusiekS, Provski, Xen, Werewolver, nismoztune, Falen, Scorn, Wunsz, Ilja, Voldi, Method, tomasz4815, Merhius, Majster Pijawa, Stalkier_100, ElBanana, scigacz1975, Wunderwaffe, Monster, kajzerPL, Leo0502, Juraszka, ZiomB, Kałach, Universal, Gwizdek, SynchroCyklotron, smichal74, StalkerTheEnd, Brutus, LSkiper, DarthAvalon, pan kozaq, RymuFanatyk, derex202, Szczur, agata, Jakruk, Riseofyourlife, Kenzelek, VegoS, Krzyk19, Jurand, znudzony123998, McShadow, PainChiller, Koma, maciex333, HuczuL.
-
[IGNIS]
- Wygnany z Zony
- Dołączenie: 07 Maj 2011, 17:35
- Ostatnio był: 16 Maj 2011, 18:02
- Frakcja: Monolit
- Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
- Kozaki: -116
Powróć do Chómor :}
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości