RogueTrooper napisał(a):Granatnik w G36 (GP37) był zbugowany w finalnej wersji stalka i nie dało rady go w żaden sposób podwiesić. Chyba w path'u 1.0003 ten błąd jest już usunięty. Wtedy wpisz koło grenade_launcher_status = 2 i powinno śmigać.
Missile napisał(a):Szkoda tylko, że nie można dodać celownika / granatnika do pistoletu / strzelby To by dopiero rzeźnia była. Próbowałem, ale gra się nie wczytywała. Jednak do każdego karabinu u mnie dało radę wszystko podczepić. Z tym GP36 to nie rozumiem GSC, przecież tak na prawdę on ma granatnik, a w grze go usunęli. Moim zdaniem powinien być od razu zintegrowany.
Ma ktoś może pomysł jak do MP5 podczepić celownik SUSAT? Próbowałem, ale też mi się gra nie uruchamia, a chciałem mieć broń, która jest na wyposażeniu SWATu Widziałem w programie o nich, że normalnie mają MP5 z celownikeim, a w Stalkerze nie można go podczepić :/.
Aha i jeszcze jedno pytanie: jest może jakiś mod dodający możliwość wmontowania do broni celownika laserowego? Fajnie by się celowało tak ze snajperki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość