przez Stalciok* w 20 Wrz 2009, 21:42
Jak wiadomo reputacja niczego nie daje- mówię tu oczywiście o reputacji ( nie tej głównej ), ale tej u innych osób- np barman- reputacja- dobry, powinność i wolność także.
Same zaś zależoności neutralny i przyjaciel poza tym, że nie ma wymachiwania abym schował broń też niczego nie dają.
Mam pytanie jak mam to zmienić aby reputacja dobry u kogoś, lub przychylność przyjaciel nam coś dawała- to jest np- aby rzeczywiście nam ktoś taniej sprzedawał produkty będąc sojusznikiem- także Ci zwykli przypadkowi stalkerzy.
No czyli chciałem aby reputacja- dobry, zły, neutralny- decydowała jak często i jakie informacje się pojawią u tamtych ludzi.
Natomiast aby przychylności - neutralny, przyjaciel- decydowały jak tanio nam sprzedają produkty, lub jakie nam sprzedają produkty- aby na przykład przyjaciel mógł mi sprzedać od czasu od czasu jakiś artefakt cenny
jakie pliki na to przededytować ?
W folderze config/misc/task manager- mamy w zleceniach możliwości wpisania- reward_relation = trader, +5000- ktoś zatem staje się przyjacielem.
Natomiast co powinienem wpisać, żeby zyskać za zlecenie polepszenie się reputacji- podkreślam ( nie główna ), ale ta o nas- tej danej osoby- handlarz przykładowo- neutralny.