[PYTANIE] Nieśmiertelny krugłow

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

[PYTANIE] Nieśmiertelny krugłow

Postprzez SzalonySnajper w 05 Sie 2009, 14:57

Czy da się zrobić krugłowa nieśmiertelnego? Bo mam pewien problem, właśnie idę nad jantar i jestem w tunelu, gdy go przejdę i idzie krugłow zaraz za tunelem napotyka anomalię (wir albo karuzela nie pamiętam) i w niej ginie :/.
Ta anomalia zapewne jest skutkiem tego że gram z AMK mod, bo w tym modzie anomalie zmieniają położenie po zwarciu. Tak więc jeszcze raz: czy da się zrobić krugłowa nieśmiertelnego? Jeśli ktoś umie to zrobić to niech tu napisze jak i w którym pliku. Bo ta anomalia mnie już denerwuje.
SzalonySnajper
Kot

Dołączenie: 25 Lip 2009, 17:19
Ostatnio był: 15 Lut 2010, 15:57
Miejscowość: Припять
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: [PYTANIE] Nieśmiertelny krugłow

Postprzez PrzemoC w 05 Sie 2009, 15:47

Możesz zrobić dwie rzeczy:
1) poczekać do następnego zwarcia i dopiero ruszyć z Krugłowem licząc,
że anomalii już nie będzie.
2) jest tu na forum temat, w którym możesz poprosić, żeby Ci ktoś zrobił moda
na nieśmiertelnego profesorka. Ja się specjalnie nie znam, więc dużo nie poradzę.
nazywa sie chyba "Chcę moda! Dopisz się!" Użyj szukajki, nie gryzie.

Możesz jeszcze spróbować samemu wskoczyc do anomalii, może jak będzie zajęta tobą,
to nie zassa profesorka :D. Jak przeżyjesz do dasz rade wybiec, nawet może zdążysz przez
"wybuchem". Albo obrzuć ją śrubkami. Pokombinuj.

Niesmiertelnosc nie jest zadna gwarancja sukcesu w tym przypadku - Kruglov i tak moze nigdy nie wyjsc z tej anomali - AI moze zglupiec i bedzie go tak rozrywalo w nieskonczonosc - IMO lepiej wczytac poprzedni save i starac sie zdazyc przed blowoutem lub poczekac do nastepnego z nadzieja ze anomalia przeniesie sie gdzies indziej... - caleb59
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Re: [PYTANIE] Nieśmiertelny krugłow

Postprzez SzalonySnajper w 06 Sie 2009, 07:39

ok poczekam do następnego blowouta, bo zapisu przed ostatnim chyba niemam (może był ale jak już to w agropromie lub x18). Temat można zamknąć
SzalonySnajper
Kot

Dołączenie: 25 Lip 2009, 17:19
Ostatnio był: 15 Lut 2010, 15:57
Miejscowość: Припять
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości