przez Fenix w 06 Kwi 2011, 16:56
Blazkowicz, tez mam do ciebie pytanie. Co moj mod zawiera i zmienia? I daj link do podobnego od razu. Najlepiej zeby mial jeszcze to, co jeszcze chce zmienic.
Pytanie oczywiscie retoryczne, bo co zawiera, to nie wiesz. Zreszta sie ciebie o to nie pytano. Mod jest do uzytku wlasnego i nie napisalem, ze zamierzam go upubliczniac. Wiec, co cie zmotywowalo do odpowiedzi na to pytanie, wiesz chyba tylko ty sam. Modyfikacja nie jest duza, ale na jej zrobienie poswiecilem w sumie pare godzin pracy. Swoj wolny czas cenie, a ciebie nawet nie znam, ty zreszta mnie tez. To w kontekscie wspolnych dyskusji na forum. Tak wiec swoje negatywne, urojone oceny wsadz sobie gleboko w dupe i tam zatrzymaj.
Wasilij, to taka modyfikacja dla potrzeb wlasnych. Na bazie Complete 2009. I tylko na nim bedzie dzialac. Ogolnie gra wydala mi sie za latwa i brakowalo mi moich ulubionych M4 i HK416 :) Z tego co pamietam:
- rebalans wszystkich broni. W duzej czesci na bazie moda kolegi scigacz95. Sa bardziej zabojcze i czesto: one shot - one kill,
- dodaje nowe bronie, tlumiki, celowniki z Arsenala,
- wytrzymalsi i celniej strzelajacy npc (poziom mistrz jako baza),
- czytelniejsze ikony amunicji. Dla kazdego kalibru w innym kolorze.
- sporo roznych ulepszen w texturach (optymalizacja).
- nowe modele i tekstury starych broni.
To wszystko na bazie Complete i jeszcze paru inych modow. Nie wiem, czy potrafilbym nawet to jakos wyodrebnic.
-
Za ten post Fenix otrzymał następujące punkty reputacji:
KoweK, Puszek.