Problem z Czachą

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z Czachą

Postprzez Mroczny w 27 Lip 2010, 11:08

Otóż, wpadłem na magazyny wojskowe z Desertem z zamontowanym tłumikiem (tym na 9 mm od karabinów szturmowych), wyrżnołem wszystkich po cichaczu (zachciało się zabaw w Hitmana,nawet wolnośc jest dalej do mnie neutralna, hehe) , poszedłem do Czachy kazal mi zlikwiodwac snajpera, OK, quest zaliczony, pozniej innych snajperow, quest zaliczony (logiczne wszyscy już dawno wąchali kwiatki). Zgarnolem ładną sumkę 12K ale co dalej? Czacha ma tak stać na tym gospodarstwie? Przypadkiem nie powinien on zając bazy wolności?
Image
Image
Image

Gdy odwrócisz się ujrzysz ich prawdziwą twarz, cios zadany w plecy to jest ich najlepsza broń.
Spójrz więc prawdzie w oczy nie akceptuj dziś ich słów,trzymaj swoja stronę nigdy nie daj im się zwieść.
Awatar użytkownika
Mroczny
Stalker

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 13:42
Ostatnio był: 11 Maj 2016, 09:36
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Problem z Czachą

Postprzez Początkujący w 27 Lip 2010, 18:22

hm... akurat dzisiaj zająłem się tym questem więc jakbyś mógł to wczytaj stan gry przed tym jak wszystkim kosiłeś i idz do Czachy, poproś go o questa i go normalnie rozwiąż czyli najpierw snajperzy a potem pozostałych. Moim zdaniem jeżeli wykończyłeś już wszystkich razem z szefem Wolności to automatycznie czacha uznał że quest razem z zabiciem wszystkich jest zaliczony i wogóle się nie ruszy ale to jest tylko moje zdanie moge się mylić.
Awatar użytkownika
Początkujący
Stalker

Dołączenie: 29 Maj 2010, 23:02
Ostatnio był: 04 Mar 2012, 12:35
Miejscowość: Rzeszów
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 3

Postprzez MatrixSTR w 27 Lip 2010, 18:47

a tak w ogóle to masz jakiegoś moda? i jaki patch?
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Postprzez Mroczny w 27 Lip 2010, 20:52

Czysta gra, bez modów, a wracać się nie będę do poprzedniego zapisu zwłaszcza że już wyłączyłem mózgozwęglacz. A Patch? Mam premierówke to nie wiem jaki tam jest patch chyba 1.03

Edit:
Zauważyłem że od razu wykonałem zadanie "Zabij Łukasza", czacha zniknoł gdzieś, a obóz dalej należy do wolności, spawnuja się nowi jak się wejdze na lokacje :P
Image
Image
Image

Gdy odwrócisz się ujrzysz ich prawdziwą twarz, cios zadany w plecy to jest ich najlepsza broń.
Spójrz więc prawdzie w oczy nie akceptuj dziś ich słów,trzymaj swoja stronę nigdy nie daj im się zwieść.
Awatar użytkownika
Mroczny
Stalker

Postprzez dzagalol w 27 Lip 2010, 23:29

Jak zabijesz tych snajperow i tego Lukasza Czacha mowi do wszystkich "Dobra chlopaki wracamy na gospodarstwo"
dzagalol
Kot

Dołączenie: 24 Lip 2010, 18:43
Ostatnio był: 02 Sie 2010, 21:26
Kozaki: 0

Postprzez Mroczny w 28 Lip 2010, 10:55

Powiedzial tak, ale on juz jest na tym gospodarstwie, caly czas mam ikonke w PDA, że on tam stoi, pytalem sie go, nic, poszedl w pieron,, aa chrzanić to! już jestem koło elektrowni ;)
Image
Image
Image

Awatar użytkownika
Mroczny
Stalker

Postprzez Duch97 w 28 Lip 2010, 11:48

a sprawdziłeś czasem czy nie leży gdzieś trupem.
Image
Image
Image
Image
Powinność górą!!!!!
Awatar użytkownika
Duch97
Kot

Dołączenie: 12 Maj 2010, 14:04
Ostatnio był: 14 Gru 2010, 17:39
Miejscowość: Gdzieś w zonie...
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 2

Postprzez Mroczny w 28 Lip 2010, 13:52

Żył, gadałem z nim, teraz zniknoł, cała grupka rozeszła się, 3 zabiły elektro anomalie ;) Dobra topic do zamknięcia po prostu nie wyżynajcie całego obozu Wolności, myśle że bug jest spowodowany tym że zabiłem Łukasza. Gdybym go oszczędził to pewnie normalnie by ruszyli do ataku.
Image
Image
Image

Awatar użytkownika
Mroczny
Stalker

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości