Problem z grą !

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z grą !

Postprzez Crew w 23 Maj 2010, 20:34

Normalnie sobie grałem cały czas , teraz wchodzę i nie mogę nie działa mi takie coś wywala :
Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR

[error]Expression    : Not available
[error]Function      : CRenderTarget::CRenderTarget
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender_R2\r2_rendertarget.cpp
[error]Line          : 424
[error]Description   : D3DXCreateTexture (HW.pDevice,TEX_jitter,TEX_jitter,1,0,D3DFMT_Q8W8V8U8,D3DPOOL_MANAGED,&t_noise_surf[it])

stack trace:

Gra na steamie, usunąłem grę i ponownie ściągnąłem i to samo . Nie działa mi z Dynamicznym oświetleniem Dx9

Nic nie majstrowałem . Proszę o pomoc

Taa, teraz to w ogóle mi się nie włącza, Preparing for launch i tak stoi

Kurde no, w Czystym niebie i Zewie to samo jest, ale w user.ltx zmieniłem na dx10 i działa , Dx9 nie działa mi w tych grach , czemu ?
ponownie zainstalowałem dx9 najnowszą wersję, od nowa stery dokładnie i nadal to samo .

kuźwa to chyba przez ten Program Radeon Pro , ale usunąłem to i nic nie dało x(
ASUS ROG Strix G17 R7-6800H/32GB/1TB + 4TB/Win11 RTX3070Ti 240Hz
Awatar użytkownika
Crew
Łowca

Dołączenie: 22 Lut 2008, 19:11
Ostatnio był: 10 Mar 2024, 11:52
Miejscowość: Wałcz
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 19

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości