przez accerone w 07 Gru 2010, 23:07
Pogrzebacz powinien być w podziemiach agropromu, tam przynajmniej gra oznacza jego miejsce pobytu ikonka na minimapie (trzeba wejść do tych podziemi żeby zobaczyć to oznaczenie). Jednak u mnie go tam nie było pomimo że wspomniane oznaczenie było na minimapie. Pogrzebacz pojawił się w tym miejscu dopiero jak pchnąłem fabułę dalej i poszedłem do tych podziemi spotkać się z doktorem.
Także jak nie możesz go znaleźć w danym momencie - pchnij fabułę do spotkania z doktorem w podziemiach agropromu.
EDIT -------------------
Wydaje mi się, iż jednym z głównych celów istnienia tego forum jest budowanie przyjaznej i w miarę jak najpełniejszej bazy wiedzy dot. gier z serii S.T.A.L.K.E.R.
Dlatego moim zdaniem nieważne jest kiedy jakieś pytanie zostało zadane, istotne jest to aby prędzej czy później padła na to pytanie wyczerpująca odpowiedź.
Tylko wtedy będzie można uniknąć (przynajmniej w teorii) zakładania nowych tematów z tymi samymi pytaniami.
A w praktyce jak już ktoś założy taki temat dubel - zawsze można go odesłać gdzieś gdzie uzyska kompletną i satysfakcjonująca odpowiedź, a dubel skasować.
Ostatnio edytowany przez
accerone, 08 Gru 2010, 21:57, edytowano w sumie 1 raz
Grafika w grze jest równie ważna jak wszystkie inne jej składowe, niczego nie należy traktować po macoszemu. Tak uważam, w której grupie procentowej graczy jestem ? :D
-
Za ten post accerone otrzymał następujące punkty reputacji:
- StalkerCiastek,
Bambosz107.