Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
sprawa wyglada tak mam kombinezon p-szmd universal protecion no i szukam jakiegos lepszego.takiego ktory posiada spora ochrone przed zadrapaniami , moze ktos poradzi jaki albo gdzie znalezc bo jestem w x10 i chce wylaczyc muzgozweglacz i mam malo apteczek kilka normalnych,wojskowych i 5 naukowcow ale chce miec pewnosc ze te pijawki nie zabija mnie tak od razu help i mam malo ammmo przez tych monolitowcow.mam troche do obokana ,dragunowa i bojowego czejzera i nie mam pistoletu. help me
Jesli wrog jest w zasiegu ty rowniez w nim jestes.
Troche z oftopuje ale widze ze temat dotyczy X10, otóż gdzies na forum przeczytaem ze jest do niego drugie wejscie znajdujace sie nieopodal rozwidlenia dróg do prypeci i bazy antenowej. Są tam zamkniekte dzrzwi oraz monoliciarz z SWD, dzrzwi mozna otworzyc kodem który znajdujemy przy ciele jednego z naukowców ale w srodku niema nic ciekawego poza paroma apteczkami. Jeszcze raz sory za oftop.