Nie można pogadać z barmanem x/

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez zazlov w 17 Lut 2010, 17:48

Siemka, mam spory problem z barmanem. Otóż stoi on ciągle w jednym miejscu i wogóle się nie rusza przez co nie da się z nim pogadać. Czytałem już tu na forum o tym i o rozwiązaniu poprzez "wskoczenie na głowe gościa" i potem za ladę ale u mnie to za żadne skarby nie chce wyjść. Czy ktoś ma na to jeszcze jakieś lekarstwo ? Jak tak to bardzo proszę o pomoc.

@Edit
OK już nieważne, udało sie wskoczyć do barmana XD Ale teraz mam troche inny problem, mianowicie barman nie ma żadnych broni do sprzedania, tylko jakieś żarcie i kilka bandaży. Czemu tak jest i jak możnaby to zmienić, nie zaczynając gry od nowa ? Gram na modzie Stalker Complete 2009 jakby co.
Awatar użytkownika
zazlov
Kot

Dołączenie: 01 Sty 2010, 18:35
Ostatnio był: 17 Mar 2010, 15:13
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nie można pogadać z barmanem x/

Postprzez juza88 w 05 Kwi 2010, 14:03

Panowie dostaje na głowe już poważnie... nerwy nie możliwe :mad: od chyba godziny nie potrafie pogadać z Barmanem :/

Musze mu zaniesć dokumenty z LabX18 a ten gapi sie w TV albo w ryj dzika i nic :// Nie potrafie do niego sie dostać, nawet wskacząć na głowe innych ludzi :facepalm: próbowałem wgrać wczesniejsze sevy ale nic to nie dało.Tuk dalej patrzy sie w TV... rozwala mnie już bo chce grać a nie potrafie się z tym problemem uporac :((

LUDZIE Pomocy bo nie mam pojęcia co zrobic :((
Taki sobie ze mnie stalker :))
http://img829.imageshack.us/i/obraz186w.jpg/
Awatar użytkownika
juza88
Kot

Dołączenie: 05 Kwi 2010, 13:21
Ostatnio był: 26 Maj 2011, 23:14
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 8

Postprzez spiety4 w 05 Kwi 2010, 17:10

Spróbuj przeinstalować Stalkera
spiety4
Kot

Dołączenie: 30 Mar 2010, 18:31
Ostatnio był: 18 Cze 2013, 04:08
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Postprzez juza88 w 05 Kwi 2010, 22:52

Masakra po prostu :// Reinstal poszedł, i nic :(
Nie mam pojęcia co już zrobić. milion razy wczytywałem save i nic. robiłęm jakieś inne misje i nic...

Jedyny sposób by dostać się do barmana jest zdjęcie dwóch ochraniarzy ( jeden za takimi kratami, drugi przy wejsciu do barmana) tylko jest taki haczyk, że jak ich rozwale cała powinność na mnie sie rypnie i dupa :(

Jest jakis sposób by barmana do siebie przywołać ? ?
Awatar użytkownika
juza88
Kot

Postprzez Crisu w 05 Kwi 2010, 23:09

Możesz wleźć mu za ladę nie usuwając strażników, wystarczy trik z wyższym skokiem. Chyba każdy go kojarzy, polega on na kucnięciu, skoku, a potem w najwyższym punkcie puszczeniu Ctrl. Niby nic, ale jednak te centymetry są ważne, np. dzięki temu można dostać się za ladę u Brodacza w Skadowsku (Zew).

Ale do rzeczy, jak wbić do Barmana - to proste. Ustaw się w rogu między strażnikiem, a ladą. Wykorzystaj trik wskakując mu na pysk, potem pochyl się niżej (Ctrl+Shift) i podepcz mu głowę wchodząc w drzwi za nim. Proste i skuteczne. Skąd pewność, że działa? Hah, sam osobiście się w to bawiłem w wielu miejscach.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Postprzez juza88 w 05 Kwi 2010, 23:41

JESTEŚ BOGIEM !! !!

Dziekuje ci BARDZO BARDZO MOCNO :) :)
Awatar użytkownika
juza88
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości