Problem z zadaniem - Maks sie "zacina"

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z zadaniem - Maks sie "zacina"

Postprzez sledziu1320 w 16 Lut 2010, 19:01

Po wejściu na magazyny wojskowe spotkałem kilku żołnierzy z powinności, zaprowadzili mnie do dowódcy, który zlecił mi zabicie snajpera. Postanowiłem to zrobić, zabiłem snajpera, wróciłem do zleceniodawcy który nieżył... Nie miałem pobliskiego save'u więc postanowiłem się w ostateczności przyłączyć do wolności. Po rozmowie z Łukaszem wyruszyłem z Maksem i ekipą żeby zgarnąć tamta grupkę. Akcje się udała, wracam do Łukasza, a ten mi każe pogadać z Maksem. Maks natomiast stoi "zablokowany" przy słabej części muru przy której leży skrzynka dynamitu. Gdy z nim rozmawiam każe mi wrócić jak pozabijamy tych z powinności (oni już nieżyją) i tak stoi na tym murze... Próbowałem już podchodzić do zabicia przeciwników kilka razy, ale ON ciągle wraca do bazy wolności tą drogą która jest zablokowana przez mur. Ktoś ma jakiś pomysł??
sledziu1320
Kot

Dołączenie: 09 Sty 2010, 17:13
Ostatnio był: 16 Lut 2010, 21:03
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z zadaniem - Maks sie "zacina"

Postprzez Striełok w 27 Lut 2010, 23:32

Wczytaj quicksave jak wchodziłeś do wojskowych magazynów i zrób wszystko od początku a jak się nie uda to jeszcze spróbuj wrócić do poprzedniej lokacji i wejdź do magazynów jeszcze raz może facet się odblokuje :D
Awatar użytkownika
Striełok
Kot

Dołączenie: 05 Gru 2009, 17:16
Ostatnio był: 14 Kwi 2010, 15:30
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości