witam
przygode z CS zaczalem grajac w ang wersje chyba 1.04 ale to porazka byla i bugi mnie dobily juz na poczatku
teraz mam polska wersje , z patchami oraz modem clear sky complete . gra chodzila spoko do momentu patcha 1.04 , ale po instalce 1.05, 1.06 , 1.07, 1.09 przejscie pomiedzy lokacjami np z bagien do kordonu czy wysypiska do agropromu doprowadza mnie do szalu bo gra wgrywa sie ok 15 minut !!!!!
wiec jezeli czegos zapomnialem chce sie cofnac i wrocic z powrotem zajmuje mi to 30 minut ekran robi sie czarny, potem standardowa fotka , wgrywanie, i moze jestem glupi ale chyba wgrywaja sie jakies rzeczy do multiplayera , tak jakby wiecej niz kiedys,. potem juz gra chodzi prawie zawsze normalnie, nie znam sie na fpsach , ale mam ustawienia na wyzszy poziom , bez dx10 , zdarzylo sie trzykrotnie ze ciela sie przez 3-5 minut ale to chyba wina slabego kompa . komputer :laptop medion,
[email protected] ghz, 4gb ram, karta nvidia 9600m gs 512mb, windows 7 ultimate 64bit (z tym folderem x86)
gdy podczas gry jestem juz w danej lokacji i chce przywrocic quicksave z f9 nie ma problemu i dzieje sie to szybko , problem jest jedynie przy przejsciach z jednej do drugiej i na samym poczatku gdy odpalam ostatniego save'a