Własna drużyna

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Własna drużyna

Postprzez weasel w 22 Cze 2007, 13:11

Nie wiem, czy ten temat się powinien znaleźć tutaj, czy nie ale mniejsza z tym.

Czy nie sądzicie, że w grze powinna być możliwość kompletowania swoich towarzyszy na jakieś wypady?
Np. idziesz do stalkera siedzących przy ognisku, rozmawiasz z nim i pojawia się taka opcja dialogowa : "Dam ci 1000 R jak będziesz mi towarzyszył w jednym z wypadów", albo jak by siedziała ich większa ilość: "Dam wam do 5000 R do podziału jak mi będziecie towarzyszyć".
Oczywiście chodzi o towarzyszenie tylko danym,jednym sektorze, bowiem wiadomo, że jak przejdziemy do następnego to pojawia sie loading, a nasi towarzysze najpewniej by zniknęli.

Nie wiem może trwają prace nad jakimś modem, albo może taki już wyszedł?
Awatar użytkownika
weasel
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 23:41
Ostatnio był: 08 Sie 2020, 14:46
Miejscowość: Gdzieś w Lubuskim
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Combat Chaser
Kozaki: 10

Reklamy Google

Postprzez Microtus w 22 Cze 2007, 14:02

Spoko pomysł, do tego byłby fajny klimat no i nie jest to chyba niemożliwe do zrobienia.
Jest tylko jeden problem (jakbys płacił z góry to gość by wlazł w anomalię alobo do ogniska i po kasie) z drugiej strony jakbys płacił po robocie to używało by sie ich jako mięsa armatniego :wink:
Poza tym jak sie walczy wraz z grupa NPC (np: Agroprom) to strasznie te chłopaki są denerwujące (przepychają Cię, strzelają po plecach itp.)
Najpierw by musieli kupe bugów naprawić.
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Postprzez BasseB w 22 Cze 2007, 15:02

co do utrudniających NPC'ów to mozna by im było polecenie wydać - "allways crouch" i w razie czego przeskoczyć, a za kulkę w nasze plecy kara umowna w wys 500R. po przekroczeniu limitu kasy za postzrały zaczynają Ci dopłacać
" Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia alkoholu aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
Awatar użytkownika
BasseB
Stalker

Dołączenie: 08 Cze 2007, 14:16
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 23:49
Miejscowość: Ostrów Wlkp
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 1

Postprzez mafia6284 w 09 Wrz 2007, 23:23

Wtedy byłby niezły klimacik, ale najlepsze jest chodzenie solo- spokój, bez popychania itd.
mafia6284
Kot

Dołączenie: 02 Wrz 2007, 13:58
Ostatnio był: 12 Maj 2009, 09:58
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Postprzez SithLord w 10 Wrz 2007, 11:15

Mnie sie jednak wydaje ze to by bylo fajne. Może w jakimś stalkerze bedzie że chodzisz jako np. duch w grupie naszego naznaczonego stierloka. A tak poza tym to stalker stracił na klimacie poprzez podział na strefy :P. (Brakuje wielkiej polany i stada dzikich psów :P)
Image

Stalker Clear Sky <- Nadzieja na lepszego stalka
Awatar użytkownika
SithLord
Stalker

Dołączenie: 04 Wrz 2007, 20:50
Ostatnio był: 08 Lip 2008, 16:48
Kozaki: 0

Postprzez Reaper w 10 Wrz 2007, 15:32

Mod z możliwością formowania drużyny już jest, od ponad miesiąca LINK: http://board.oblivion-lost.de/showthread.php?t=10912
Trzeba ściągnąć wersje oznaczoną coop, a potem jeszcze kilka patchy bo jest w nim trochę błędów. Do tego jest jeszcze freeplay, teleporty i kilka innych rzeczy. Trochę się gryzie z polską wersją, na innych nie testowałem.
Image
W S.T.A.L.K.E.R.-rze NIE ma AK-47 tylko AK-74S...
Awatar użytkownika
Reaper
Stalker

Dołączenie: 09 Cze 2007, 11:59
Ostatnio był: 27 Lis 2013, 23:51
Miejscowość: Wysypisko, Placówka Powinności
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości