Stalkerzy atakują!?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stalkerzy atakują!?

Postprzez stojgniew w 31 Gru 2009, 09:32

Spotkała mnie dziwna sytuacja. Wracając do obozu w Kordonie z misji, zostałem zaatakowany przez Żwawego i dwóch innych stalkerów. Musiałem ich zabić. Pozostali stalkerzy biegali w kółko mierząc to do mnie, to do nich aż strzały nie ucichły. Chwilę później pojawiło się kilku wojskowych których również musiałem ubić. Co się stało???
stojgniew
Kot

Dołączenie: 31 Gru 2009, 09:27
Ostatnio był: 17 Sty 2010, 17:37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Stalkerzy atakują!?

Postprzez Pyr0 w 19 Sty 2010, 17:26

Hmm... czasem zdarzają się takie bugi. Może spróbuj wczytać poprzedniego save'a. Cóż bo oni to są samotnicy więc ci w obozie nie powinni cię atakować... ;/ . Nie mam innych pomysłów xD

A najlepiej zacznij grać od nowa, póki wczesny etap gry.

EDIT: WTF?! Kto mi posta edytował? :?: :?: Ja tego nie napisałem
Ostatnio edytowany przez Pyr0, 19 Sty 2010, 20:11, edytowano w sumie 1 raz
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Postprzez Adam w 19 Sty 2010, 18:06

Do czego go namawiasz Pyro!
A może, cwaniaczku, pobawiłeś sie z jakimś oddziałem samotników i ich zlikwidowałeś? Ja tak miałem. Zabicie wielu neutralnych, czołowych stalkerów, kosztowało mnie aż tak, że musiałem przy drzewach się chować :E
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Pyr0 w 19 Sty 2010, 21:44

Cóż takie są te kolory STALKER'A . Trochę niedopracowane AI... no bo skąd tamci by wiedzieli, że zabiłeś jakiegoś samotnika?
A w ogóle to to są samornicy więc każdy dba o własną du**, co nie?
Ehh przy tym to się twórcy nie postarali. Od początku mi to przeszkadzało.

PS:Tego drugiego zadania w moim poście wyżej to nie ja napisałem... nie wiem skąd to się wzięło. Pamiętam że kończyłem posta dwoma literami czyli "xD" i nie używałem słowa "póki" .

Aha jeszcze coś. Z jakiej misji wracałeś? Bo nie jestem pewien czy jednak( chociaż nie ja to pisałem) mógłbyś rozpocząć od nowa... ale jak wolisz tak to tak :wink: .
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Postprzez lukasbiggie w 09 Lut 2010, 19:46

też tak miałem, jestem ekologiem i wracałem z Jantaru do Baru, byłem już przy przejściu na nastepny poziom Jantar/Dzicz, a tu jeden stalker z powinności zaczął do mnie kropić inni się schylili i rozglądali na boki, musiałem go kropnąć, myślałem, że to nic nie zmieni w grze, a teraz jak sie chce do nich przenieść to koleś kazał mi zabulić 60k ru, nie wiem czy to przez to, że kropnąłem jednego z nich czy tyle normalnie się płaci?
lukasbiggie
Kot

Dołączenie: 21 Lis 2009, 14:47
Ostatnio był: 28 Maj 2015, 17:14
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości