Czy można wyjść z sarkofagu? A jeśli tak to w jaki sposób?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Czy można wyjść z sarkofagu? A jeśli tak to w jaki sposób?

Postprzez agent150 w 12 Cze 2007, 14:44

Jestem teraz przy spełniaczu życzeń, ale nie jestem usatysfakcjonowany z zakończenia więc chciałem wrócić, wyjść z elektrowni. Niestety przy wyjściu schody są zniszczone i nie da się na nie wskoczyć. Czy jest jakieś inne wyjście?? Albo jakiś inny sposób??
agent150
Kot

Dołączenie: 11 Cze 2007, 21:18
Ostatnio był: 13 Cze 2007, 19:35
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 12 Cze 2007, 14:51

A czy zrobiłeś też prawdziwe zakończenia? jeżeli nie, to na jednym zapisie możesz zobaczyć trzy (fałsz i dwie prawdy).
Poza tym jeszcze nie próbowałem się stamtąd wydostać, więc nie wiem - zacząłem po prostu nową grę, by zobaczyć resztę zakończeń (fałszywych) i pozwiedzać Zonę.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez beer w 12 Cze 2007, 19:29

Z tego co ja widziałem jest możliwość pozwiedzania Elektrowni gdy odrzucisz współpracę przy projekcie Świadomości. Wtedy przenosi Cię gdzieś (chyba na dach elektrowni) i masz okazję przenosząc się pomiędzy teleportami pośmigać po elektrowni aby wreszcie zakończyć grę w tajnym laboratorium.
Awatar użytkownika
beer
Stalker

Dołączenie: 12 Cze 2007, 18:53
Ostatnio był: 13 Kwi 2012, 18:20
Miejscowość: Pyskowice

Postprzez agent150 w 13 Cze 2007, 11:54

Właśnie nie doszedłem do prawdziwego zakończenia i chce z tamtąd wyjść, żeby ukończyć grę.
agent150
Kot

Dołączenie: 11 Cze 2007, 21:18
Ostatnio był: 13 Cze 2007, 19:35

Postprzez BasseB w 13 Cze 2007, 12:18

żeby nie zakończyc monolitem musisz w wątku głównym dotac questa na odszukanie bodajże Podróznika. Jak z nim pogadasz, to powie Ci gdzie w Prypiat znaleźć dekoder i w elektrowni skierujesz się do secret doors i już (nota bene niezła tam jatka jest ale tez i niezłe artefakty mozna znaleźć)
Wtedy to włanie zostajesz wyteleportowany i zwiedzasz w zasadzie tylko po dachach czy kładkach, gdyz na ziemi występuje efekt po zwarciu. Ja chyba raz tylko musiałem przebiec ziemią i było to bolesne ;)
" Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia alkoholu aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
Awatar użytkownika
BasseB
Stalker

Dołączenie: 08 Cze 2007, 14:16
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 23:49
Miejscowość: Ostrów Wlkp
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 1

Re: Czy można wyjść z sarkofagu? A jeśli tak to w jaki sposó

Postprzez kozak.p w 06 Paź 2007, 18:26

nie stety nie mam na twoje pytanie odpowiedzi,ale czy mógłbys mi odpowiedzieć na moje:znalazłem spełniacz życzeń,co mam zrobić?

Warn za spam. - Q -
kozak.p
Kot

Dołączenie: 06 Paź 2007, 17:46
Ostatnio był: 06 Paź 2007, 19:08

Postprzez Nieznany w 06 Paź 2007, 21:04

BasseB napisał
żeby nie zakończyc monolitem musisz w wątku głównym dotac questa na odszukanie bodajże Podróznika. Jak z nim pogadasz, to powie Ci gdzie w Prypiat znaleźć dekoder

Dokładniej rzecz ujmując to od Przewodnika dostajemy dane gdzie znaleźć Doktora,a dopiero od niego gdzie znaleźć dekoder.
Nieznany

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości