Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Mam mały Problem Wgrałem zangielszczenie do gry Stalker Clear Sky, Postępowałem wedle instrukcji czyli: 1. zmienienie pliku fsgame.ltx 2. wklejenie pliku Game Data do folderu z gra.
No i fakt wszystko śmiga jest angielska wersaja Ale, Teraz po jakichś 20 - 30 min. Gry Łapie zwiche i Komputer się restartuje. Nie wiem dlaczego jak przeinstaluje i mam "Czysta" grę to wszystko działa normalnie. Wie może ktoś czy jest na to jakaś metoda ??
Parametry Kompa: Procek : Core 2 Duo E8400 3,00GHz RAM : 2 x 2GB Grafika : ATi Radeon HD 4870
W gierke gram na max detalach. Pod windom XP SP3 W logah Dokumenty udostępnione/STALKER-SHOC/logs Nic nie ma
Już też próbowałem ale i tak cały czas pojawia się ten problem. aha nie wiem czy to istotne (moim zdaniem nie) ale może to przez to że mam dyski podpięte na RAIDA. Patcha mam do niego najnowszego 1.5.10. Dzieje sie tak zawsze gdy tylko zainstaluje mod lub coś co wymaga wprowadzenia Folderu Game data i zmian w pliku fsgame.ltx.
Może by i tu Bo problem miałem taki sam z Stalkerem cień Czarnobyla, i tak samo oryginalna gra a po wgraniu modów gra sie 20 min i zwiecha no a po niej reset kompa nom a co do folderu z logami to nie występuje w nim linijka z Fatal Errorem wiec tak jak by się nic nie działo
Stilque napisał(a):Zasilacz 650v a zalecane pod moją konfiguracje jest 500v Sam już nie wiem Trzeba będzie kupić polska wersje i grac bez modów i innych bajerów :/
Wrong. Polska wersja wcale nie oznacza, że nie będziesz mógł korzystać z modów. Będziesz mógł. I nie ma żadnej specjalnej różnicy między wersją tam ruską czy angielską i polską, oprócz samego języka.
Nie doczytałeś tego o czym napisałem wyżej w postach Ale problem już rozwiązałem sam jakoś się udało pograłem jak narazie 2,5h i nie było resetu i mam angielska wersje Mimo to dziękuje za wszelkie udzielone rady i sugestie