Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam! Mam poważny problem z instalacją gry... Przy instalacji wyskakuje mi błąd ,że nie ma pliku gamedata.db4 . Po zignorowaniu tego błędu instalacja trwa dalej wszystko się instaluje do końca. Po zainstalowaniu chce odpalić grę i nic z tego... (wcześniej miałem ten sam problem ale miałem gdzieś na kompie zapasowe pliki gamedata.db4 teraz gdzieś one wsiąkły i nie mogę ich znaleźć mimo przeszukania obu twardzieli itd...) Grę oczywiście mam oryginalną. Czy ma ktoś możliwość przesłania mi tego pliku? Chciałbym w końcu pograć w stalkera, a tu nie ma jak ;/ Może powinienem się zgłosić do producenta o wymianę płyty czy coś?