Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
mam taki problem a mianowicie kupilem gre stalker i nie moge jej uruchomic bo wyskakuje mi komunikat ze nie znaleziono punktu wyjscia procedury alcIxExtension w bibliotece OpenAL32.dll. ? może wiecie o co chodzi??
------------------- Coz mnie w grze Penumbra: Requiem pomoglo wlasnie to bo mialem identyczny komunikat o bledzie - moze przeinstaluj gre i uruchom ponownie PC?
Ostatnio edytowany przez caleb59 17 Maj 2009, 22:15, edytowano w sumie 3 razy
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
mam problem jak moda zainstalowawszy Newsa.simbion_Tweak_3.0na stalkera V 1.5 . zarywa gra jak pytam o coś lub biore Questa to znika mi gra monitor jest cały czarny po chwili włącza sie, i pokazuje mi pulpit
Sorry ale nie wiem o co chodzi a raczej nie rozumiem nic z tego co napisales... - caleb59