Problem z usunięciem OL.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z usunięciem OL.

Postprzez ganiaczniedoganiacz w 02 Sty 2009, 15:48

Mam problem i może ktoś będzie wiedział co z tym zrobić. Otóż miałem OL 2.0 i nie dało się pocinać w Multiplayera, więc usunąłem folder gamedata i zmieniłem na false w pliku fsgame.ltx, teoretycznie nie powinien już chodzić OL, a tu dupa blada. Nadal mam to menu z OL i niechce mi w ogóle chodzić nawet Single. Przeinstalowałem grę, przedtem usuwając nawet save itp, których nie usuwa podczas odinstalowania. Usunąłem też z dysku wszystkie mody. I co? Znowu to menu. Pomóżcie może jakieś pliki mi się nie usunęły.
To co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Awatar użytkownika
ganiaczniedoganiacz
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2008, 03:11
Ostatnio był: 18 Sie 2024, 14:36
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z usunięciem OL.

Postprzez Czaro w 02 Sty 2009, 16:00

Może został Ci folder THQ ze Stalkerem :?: Jak miałeś mody to przy odinstalowywaniu ten folder zostaje. Usuń jeszcze raz grę a potem ten folder. Potem wyczyść rejestr i powinno być ok :wink:.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Re: Problem z usunięciem OL.

Postprzez ganiaczniedoganiacz w 02 Sty 2009, 18:43

Temat do zamknięcia. Zainstalowałem grę nie w c:\Program files\THQ\S.T.A.L.K.E.R.\ tylko w c:\Program files\Stalker, teraz te pliki z OL nie moga znaleźc folderu :D
To co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Awatar użytkownika
ganiaczniedoganiacz
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2008, 03:11
Ostatnio był: 18 Sie 2024, 14:36
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 36 gości