Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam. Posiadam oryginalna wersję gry STALKER. Po zainstalowaniu gry, patchy, directa, gra nie chce się uruchomić. Klikam dwukrotnie na skrót na tym kończy się przygoda. Pojawia się klepsydra, ale nie wyskakuje żadne logo gry, nie pojawia się w procesach. Pamięć wirtualną ustawiłem na 2048 mb, i tutaj skończyły mi się pomysły. Nawet format nie pomógł.
Zrobiłeś reinstall gry? Używasz cracka? To może mieć dużo znaczenie zwłaszcza to drugie.
Umiesz czytać? Zrobił format. A dla Twojej wiadomości crack pozwala na uruchomienie gry bez płyty a nie uniemożliwia jej uruchomienie. - C16 Tak z tym crackiem to prawda, ale niektóre nie działają i mogą wywoływać problemy z uruchomieniem gry.