Dynamiczne oświetlenie - pytanie.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Dynamiczne oświetlenie - pytanie.

Postprzez stoned w 14 Gru 2008, 21:36

Witam jestem tu nowy ale zdążyłem już przelecieć się trochę po forum i niby nawet znalazłem odpowiedź na moje pytanie jednak dręczy mnie inna kwestia. Otóż chodzi o zwiechy. Wiesza mi się gra gdy gram na dynamicznym oświetleniu (w sumie odkryłem to dlaczego się wiesza dzięki tej stronce). Kiedy gram na static jest luz, tylko że ja nie chce grać na static :!: :D. Mam quada 6600 2 gb i nieszczęsnego radka 2600 hd pro 512. Moje pytanie brzmi: -Czy można coś zrobić żeby na tej karcie pograć na dynamicznym oświetleniu?
stoned
Kot

Dołączenie: 14 Gru 2008, 21:22
Ostatnio był: 30 Wrz 2024, 09:04
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem

Postprzez Czaro w 14 Gru 2008, 21:43

Nie da rady za słaby sprzęt. Na przyszłość nie zakładaj tematów pt. "Problem". Napisz oświetlenie dynamiczne lub coś w tym stylu.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Re: Dynamiczne oświetlenie - pytanie.

Postprzez stoned w 14 Gru 2008, 22:57

ok thx :wink:
stoned
Kot

Dołączenie: 14 Gru 2008, 21:22
Ostatnio był: 30 Wrz 2024, 09:04
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości