Powtarzające Się Misje(zadania)

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Powtarzające Się Misje(zadania)

Postprzez ggizmo w 14 Wrz 2008, 21:15

Jeśli to BUG można temat skasować.
Co pewien czas powtarzają mi się misje. Ide nad Jantar,dostaje likwidacja Snorków i Zombi.
Od Powinności już drugi raz przyniesienie unikatowego TRs 301.Od Wolności unikatowego kombinezonu który miał na sobie żołnierz przy x16.Te zadania już wykonałem. Nawet gry nie mogę wymienić,bo nie była w Polsce kupywana i na dodatek trefna.
Pomoże ktoś.?? *^*
Awatar użytkownika
ggizmo
Stalker

Dołączenie: 28 Sie 2008, 11:32
Ostatnio był: 18 Lip 2021, 20:01
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Powtarzające Się Misje(zadania)

Postprzez nagyatsu w 15 Wrz 2008, 17:25

Questy poboczne niestety mają to do siebie, że się powtarzają. Sam przyznam, że denerwowała mnie sytuacja, w której idę po zonie a nagle mi pisze, że quest nieudany (w którym miałem znaleźć jakąś nogę dzika) ^^ Tak więc questy się powtarzają, a u mnie same nawet się włączały czasami... :] Nic z tym nie zrobisz i gry felernej nie masz. Ja po prostu się tym nie przejmowałem i grałem dalej...
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Re: Powtarzające Się Misje(zadania)

Postprzez ggizmo w 15 Wrz 2008, 21:10

A kto wie albo pamięta jak ubrany był POGRZEBACZ,w kurtkę mnichów czy kurtkę bandytów.Przy najmniej to coś będzie do odnalezienia.Chciałem zainstalować patcha 001 i 003,ale niestety używam cracka..co w tym wypadku mam zrobić?? Zacząć grać z płyty?? Bo stworzenie obrazu płyty raczej odpada z gry.

pozdro
Awatar użytkownika
ggizmo
Stalker

Dołączenie: 28 Sie 2008, 11:32
Ostatnio był: 18 Lip 2021, 20:01
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości