POMOCY

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

POMOCY

Postprzez Kubcik w 07 Kwi 2008, 15:32

Mam takie pytanko? Co zrobić gdy się wylazło z podziemi jakiejś tam bazy w podziemiach były 2 mutanty jeden taki co walił głosem piskiem. I jak ja wylazłem to tam było w piz... żołnierzy ale oczywiście ja ich pozabijałem co do jednego :D . I teraz nie wiem co zrobić patrzyłem na ,, pada'' ale tam nic na mapce nie pokazało i proszę o poradę. BŁAGAM BŁAGAM :( :(
Awatar użytkownika
Kubcik
Kot

Dołączenie: 06 Kwi 2008, 19:42
Ostatnio był: 15 Wrz 2008, 09:17
Miejscowość: Boguszyce/Opole
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Stalk3r w 07 Kwi 2008, 17:01

Koleś, ręce opadają! Czy trzeba być jakimś nie wiadomo jajogłowym żeby przeszukać cały budynek i odnaleźć taką białą teczkę na ostatnim piętrze? W FAQ by się to przydało.
Ostatnio edytowany przez Stalk3r, 07 Kwi 2008, 17:02, edytowano w sumie 1 raz
Le Slavic Untermensch
Awatar użytkownika
Stalk3r
Tropiciel

Dołączenie: 18 Paź 2007, 14:00
Ostatnio był: 24 Cze 2016, 01:41
Miejscowość: Nowhere
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Michu w 07 Kwi 2008, 17:01

Można było to zrobić po cichu, z zabiciem max 3 żołnierzy. Ale jeżeli wszystkich wybiłeś, nie szkodzi. W budynku masz ''teczkę'', czy tam ''walizkę''. Jest bodajże na 2 piętrze w szafce. Musisz ją wziąć, i udać się z nią do barmana.

Simple, wszystko jest w fabule.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez Lukass1613 w 07 Kwi 2008, 17:10

Nie wiem jak wy ale ja ani jednego zdania nie zrozumiałem.No ale wnioskuję,że chodzi o walizkę z dokumentami w Agropromie? Jeśli tak to jest ona w budynku na 2 piętrze.Michu ale chyba nie w szafce tylko na półce biurka które stoi pod ścianą.
Boże to chyba najbardziej dziwnie sformułowany post jakiego w życiu widziałem :P
A może to zagadka była logiczna hehe

Ja wiem tylko, że takie posty działają na mnie oczyszczająco, bo mogę sobie poszaleć z pilarką mechaniczną ;P. I moją nową kosiarką spalinową marki "Honda" z silnikiem o mocy 12KM :D. A kolega od pytania niech zacznie stosować regulamin forum w praktyce, albo skoszę trochę włosków z Twojej czuprynki 10-ciolatka ;) - SF
"Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony"
Awatar użytkownika
Lukass1613
Tropiciel

Dołączenie: 08 Mar 2008, 23:34
Ostatnio był: 03 Lut 2017, 15:56
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Re: POMOCY

Postprzez strzelec wyborowy w 11 Mar 2009, 16:47

Boże drogi.Jk wykosiłeś w pień tych żołnierzy to idz do budyku,wejdz na drugie piętro i tam masz walizkę,którą zanieś do barmana.Podpowiedz-wszystkie informacje są w grze i tzreba tylko je znalezc,to nie jest takie trudne.Myślę że na ten temat nie ma co gadać
Czekam na oceny powieści na forum cień czarnobyla.Zapraszam wszystkich!!
Co jest największym skarbem dla stalkera? Broń
Co mówi stalker w Zonie kiedy przed jego twarzą przemyka śmierć? Nic.Jest urżnięty
Czy Zona to złote miejsce? Jeśli chodzi o zarobek i przemyt to nawet idealne
Czy życie w Zonie jest bezpieczne? Tak, pod warunkiem, że siedzisz cały czas na tyłku w ukryciu.
Awatar użytkownika
strzelec wyborowy
Kot

Dołączenie: 11 Mar 2009, 15:44
Ostatnio był: 21 Kwi 2009, 17:32
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości